Most került elő Angelina Jolie botrányvideója! 15 évig várt a férfi a megfelelő pillanatra
Angelina Jolie-nak voltak sötét időszakai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie manapság teljesen botránymentes életet él, és ahol tud, segít. Ám nem volt ez mindig így, derül ki abból a videóból, melyet a napokban juttattak el a National Enquier pletykalaphoz.

Ha igaz, amit Franklin Meyer állít, akkor a 16 perces videofelvételt, amelyen a színésznő lerobbant állapotban, kissé idegesen hadar a telefonba, ő maga készítette 1999-ben, miután Jolie-val lebonyolították a szokásos drogüzletet. A férfi ugyanis drogkereskedőként ténykedett, emiatt el is ítélték korábban. 

Állítása szerint a videó Jolie beleegyezésével készült 15 évvel ezelőtt, a színésznő manhattani lakásában - az nem derül ki azonban, a sztár kivel beszél telefonon.

- Angie több éven át a kliensem volt, heroint és kokaint adtam el neki rendszeresen. Egy nap felhívott, és azt akarta, menjek el hozzá - ez a nap is egy olyan nap volt, amikor megkért, hogy vigyek neki a cuccból. Történetesen éppen akkoriban vettem egy videokészüléket, ezért azt is magammal vittem. Amikor megérkeztem, ő megkapta a drogot, én megkaptam a pénzt, ennyi volt - mesélte a férfi.

Hogy valódi felvételről van-e, és a férfi a megfelelő pillanatra várt - vagy a megfelelő pénzösszegre -, hogy előrukkoljon vele, esetleg csupán manipulált videóról, az remélhetőleg hamarosan kiderül.

1999-ben Angelina Jolie éppen az Észvesztő című filmjével - melyben egy elmegyógyintézetbe került balhés lányt alakít - volt a mozikban, átütő játékáért Oscarral is jutalmazták. Ekkoriban kezdett el randizgatni Billy Bob Thorntonnal, akivel később elég viharos volt a házassága.

Bár a színésznő nem nyilatkozott még a videóról, élete sötét korszakát sosem titkolta, erről több interjújában is mesélt.

- Voltak durvább, sötétebb éveim, de túléltem. Nem haltam meg fiatalon, tehát szerencsésnek mondhatom magam. Néhány művész nem élte túl azokat a dolgokat, amiken én keresztülmentem. Azt hiszem, az emberek el tudják képzelni, hogy mennyire veszélyes és rossz dolgokat műveltem. Sok okból nem lehetnék ma itt - vallotta 2011-ben a 60 Minutes című műsorban.

Angelina Jolie a premieren

Nézd meg, milyen gyönyörű volt a színésznő a Demóna premierjén.

Ezt is szeretjük