Jókor kattintott a fotós! Nézd, mit művelt Angelina Jolie a filmfesztiválon
Képeken a sztárok, akik magukat fényképezik a vörös szőnyegen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 68. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál holnap, azaz május 13-án veszi kezdetét, és 24-ig fog tartani. Korábban felröppent a hír, miszerint a szervezők meg fogják tiltani a sztároknak, hogy a vörös szőnyeges bevonulás alatt magukat fotózzák, úgynevezett szelfiket készítsenek.

Erre szerintük azért lett volna szükség, mert az utóbbi években nagyon döcögőssé vált a fesztivál felvezetője, a sok ácsorgó, pózoló hírességtől nem lehetett haladni.

Most azonban Thierry Frémaux fesztiváligazgató azt nyilatkozta a Hollywood Reporternek, hogy bár nagyon nevetséges és groteszk látványt nyújt egy olyan sztár, aki saját magának pózol, az említett tiltást mégsem vezetik be.

Jó hír ez az olyan hírességeknek, mint Reese Witherspoon, aki minden eseményen előkapja telefonját, ahogy Anne Hathawaynek is, aki szintén imádja az ilyen fotókat.

Rajtuk kívül még szeret saját magának mosolyogni Angelina Jolie, Katy Perry és Petra Nemcova is. Nézd meg a vörös szőnyegen önmagukat fényképező sztárokat!

Ezek a legviccesebb lesifotók a sztárokról!

A 77 éves Dustin Hoffmann nem mindennapi módját választotta annak, hogy elbújjon a lesifotósok elől, de Ryan Goslingnak is megvan a módszere arra, hogy elriassza a tolakodó lesifotósokat, ha úgy tartja kedve.

Ezt is szeretjük