"A legrosszabb dolgokat követtem el" Angelina Jolie sokkoló vallomást tett
Angelina Jolie őszintén beszélt múltjáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán sokan már nem emlékeznek rá, hogy évekkel azelőtt, hogy Brad Pitt-tel megismerkedett, és hat gyermek odaadó édesanyja lett, meglehetősen veszélyes életvitelt folytatott Angelina Jolie.

A 36 éves színésznő nyíltan beszélt zűrös múltjáról Bob Simonnak az amerikai 60 Minutes című műsor felvételén, amelyre első saját rendezése kapcsán kapott meghívást. A vér és méz földjén című, a boszniai háborúról szóló filmet december 23-ától vetítik az amerikai művészmozik. A beszélgetés teljes egészében vasárnap este héttől lesz látható a CBS csatornán.

Szerencsés, hogy túlélte

- Nehéz, sötét korszakon mentem keresztül, de túléltem. Nem haltam meg fiatalon, ezért nagyon szerencsés vagyok - nyilatkozta a sztár.

Az Oscar-díjas színésznő arról beszélt, hogy sok más, züllött életet élő művésszel ellentétben ő ki tudott mászni a gödörből, és nem jutott tragikus sorsra.

- A legveszélyesebb és legrosszabb dolgokat követtem el. Több okból sem kellene most itt lennem - mondta Angie.

Felidézte, hogy volt idő, amikor majdnem túl messzire ment. Bár a részletekről nem akart beszélni, köztudott, hogy korábban akadtak problémái az alkohollal és a droggal, és tinédzserkorában öngyilkossági hajlama is többször felszínre tört.

"Még mindig rossz lány vagyok"

Botrányokkal teli életet élt, és nemegyszer csak kevés választotta el attól, hogy átlépje a határt, ahonnan már nincs visszaút.

- Még mindig rossz lány vagyok, még mindig megvan az énemnek ez az oldala, csak már a helyére került - vallotta be.

Angelina egyébként a hírek szerint a jövőben ismét ikonikus nőalakként tűnhet fel a vásznon: a tervek szerint a Gertrude Bell című, életrajzi ihletésű film főszerepét játssza.

Ezt is szeretjük