Lebukott! Angelina Jolie megdöbbentő átalakulása

A színésznő az elmúlt évek során biztosan plasztikáztatott, és nagyon ügyesen csinálta, de most őt is lebuktatták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie pályafutása az elmúlt évtizedben üstökösszerűen ívelt felfelé, ma pedig a legismertebb és legkörülrajongottabb szupersztárok között tartják számon.

A kilencvenes évek végén feltehetően senki sem gondolta volna róla, hogy nem csak mint színésznő, hanem mint családanya is nők millióinak példaképévé válik - botrányos fiatalkora ellenére.

A 34 éves amerikai színésznő neve nem gyakran merül fel a plasztikáztatás kapcsán. Ám ezúttal az awfulplasticsurgery.com közzétett egy videót, amit Jolie nyilatkozataiból vágtak össze.

Az első interjúrészlet 1996-ból származik, az utolsó pedig 2004-ből - és folyamatában látva az átalakulás egészen megdöbbentő. Megváltozott a színésznő szemöldöke, ajka és orra is, köszönhetően a szépészeti beavatkozásoknak.

A leleplező videón túl érdemes összehasonlítani ezt a régi és új fotót is, amelyek szintén azt támasztják alá, hogy Angelina műtéti úton csinosíttatta meg az orrát.

De legalább nem esett abba a hibába, hogy botkezű és gátlástalan sebészek kése alá feküdjön, akik lelkiismeret-furdalás nélkül bármilyen beavatkozást végrehajtanak kétségbeesett pácienseiken.

A Cyborg 2-től a Wantedig

Jolie még kisgyerekként bukkant fel a vásznon édesapja, Jon Voight oldalán az 1982-es Lookin’ To Get Out című vígjátékban, színészi karrierje pedig az 1993-as Cyborg 2-vel kezdődött.

A kilencvenes évek végén Oscar-díjat kapott az Észvesztőért, tavaly pedig eljátszotta a Wanted című akciófilm és az Elcserélt életek című dráma főszerepét is.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Utóbbiért második alkalommal jelölték a rangos aranyszoborra.
Ezt is szeretjük