A titok, amiért imádják a leszbikusok Angelinát

Vad fotók

A gyönyörű színésznőért pasik milliói rajonganak világszerte, de vajon miért kedvence a leszbikusoknak is?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie a leszbikusok kedvenc színésznője, adta hírül a Telegraph.

Angelina sötét oldala

A One Poll által végzett felmérés szerint a 34 éves amerikai színésznő érdemelte ki az igazi leszbikus hősnő megtisztelő titulust.

Rá szavaztak ugyanis a legtöbben abból a 2600, a saját neméhez vonzódó nőből, akiket a közvélemény-kutatás során megkérdeztek.

− A szavazáson mindenféle korú hölgy részt vett. A győztes egyértelműen Angelina, hiszen neki van egy sötét oldala is, amit sok meleg nő imád.

Az egyik új befutó pedig Lady GaGa lett. Nem véletlenül, hiszen az énekesnő a közelmúltban buborékkabátban és tüzet okádó melltartóban lépett fel a Glastonbury Fesztiválon − nyilatkozta a One Poll szóvivője.

Madonnát és Liza Minnellit is legyőzte

Jolie győzelmével olyan sztárhölgyeket utasított maga mögé, mint Madonna, Pink vagy az egykori teniszcsillag, Martina Navratilova.

A lista első tíz helyezettje között sok volt az újonc, akik olyan legendákat előztek meg, mint Liza Minnelli vagy Dolly Parton countryénekesnő.

Nemrég a sztárpár egy másik apropóból is a címlapokra került, ikreik ugyanis múlt hét vasárnap ünnepelték első születésnapjukat. A People magazin beszámolója szerint Knoxot és Vivienne-t otthon, szűk családi körben köszöntették fel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az örömteli eseményre ellátogattak Pitt szülei is Missouriból, a babák idősebb testvérei pedig ügyesen segédkeztek a torták elkészítésében.

Ezt is szeretjük