Friss! Angelina Jolie végre beadta a derekát
Brad Pitt is boldog
Oly sok év hiábavaló próbálkozás után végre úgy tűnik, Jon Voightnak sikerült kibékülnie lányával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg Katie Holmesról általában azt mondják, rosszat tett neki, hogy összekötötte életét Tom Cruise-zal, addig Angelina Jolie-ra kimondottan jó hatással van párja, Brad Pitt. A korábban zűrös, lázadó vadócot egyértelműen a sármőr színész szelídítette meg.

Jon Voight Angelina Jolie-val és James Havennel

Ennek mi sem jobb bizonyítéka, mint hogy a 34 éves színésznő Brad Pitt hatására mert vállalni saját gyermeket, pedig korábban kizárólag örökbefogadásban tudott gondolkodni. A legfrissebb hírek szerint pedig állítólag most az édesapjával, Jon Voighttal is kibékült, holott nyolc évig nem beszéltek egymással.

Örök harag

Még 2001-ben romlott meg a kapcsolatuk, amikor Voight, röviddel azelőtt, hogy Jolie örökbe fogadta Maddoxot, meggondolatlanul arra célozgatott egy interjúban: szerinte lánya lelkileg labilis, ezért kezelésre szorulna.

Bár a hetvenéves színészveterán saját bevallása szerint több alkalommal is igyekezett egykor imádott lánya kegyeibe visszaférkőzni, Jolie hűvösen fogadta próbálkozásait. Nyáron még elfeledett közös filmjük, az 1982-es Lookin' To Get Out egy példányát is elküldte neki annak örömére, hogy a filmet kiadták DVD-n.

Végre béke

Most azonban megtört a jég - erről maga az érintett, Jon Voight számolt be a US Weekly magazinnak. Állítása szerint Jolie volt az, aki végül megtette a döntő lépést még februárban, és azóta már személyesen is találkoztak, hogy tisztázzák a problémákat.

Azt is elárulta, Brad Pitt nagyon is támogatólag lépett fel, és szerinte kulcsszerepe volt a békülésükben. Azóta is tartják a kapcsolatot, bár nem rendszeresen. Viszont a legfontosabb, hogy szeretik egymást.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Jon Voight és az azóta rákban elhunyt Marcheline Bertrand 1971-től 1978-ig tartó házasságából két gyermek született: 1973-ban fiuk, James Haven, két évvel késóbb pedig Angelina Jolie.
Ezt is szeretjük