Jolie: „A pszichiátriáról rögtön a házasságkötőbe mentünk”
Angelina Jolie mára példás anyává érett, volt férjével, Billy Bob Thorntonnal azonban zűrös életet élt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Angelina Jolie 34 éves korára felelősségteljes családanyává érett, akinek gyermekei az elsők, és szívén viseli az elesettek sorsát, korábban meglehetősen viharos, züllött életet élt második férjével, Billy Bob Thorntonnal.

Billy Bob Thorntonnal

A nála húsz évvel idősebb színésszel az 1999-es Vakrepülés című film forgatásán ismerkedtek meg, bár közös ügynökük már korábban is össze akarta hozni a két sztárt.

Szerelem első látásra

- Amikor először megláttam a liftben, valami megváltozott bennem, kémiailag. Egyenesen a falnak sétáltam. Azon kezdtem gondolkodni, hogyan fogok dolgozni, ha ekkora hatással van rám - idézte fel az első találkozást Angelina.

Bár a forgatások kezdetekor még mindketten kapcsolatban éltek, hamar világossá vált számukra, hogy több van köztük barátságnál. Kapcsolatukat azonban csak a film elkészülte után vállalták fel, 2000 májusában pedig össze is házasodtak.

Angelina szinte egyenesen a pszichiátriáról ment a házasságkötő terembe, ugyanis napokkal az esküvő előtt pánikrohamok törtek rá attól való félelmében, hogy elvesztheti szerelmét. Édesanyja kórházba vitte a sztárt, akit néhány napig a pszichiátrián kezeltek.

Egymás vérét hordták

Második férjével kapcsolatuk olyan viharosan folytatódott, ahogyan indult is. Érzelmeiket mérhetetlen szenvedélyességgel nyilvánították ki, például egymás vérét hordták apró fiolába töltve a nyakukban, és Angelina a karjára tetováltatta férje nevét.

- Nem tartoztunk sehová, amíg nem találkoztunk. Teljesen megértjük egymást. Fogalmam sem volt, hogyan szeressem önmagam, amíg Billy meg nem tanította, mit is jelent az: szeretni - mesélt kapcsolatukról.

Ám ahogy az a hirtelen fellángoló szerelmekkel gyakran lenni szokott, az övék sem égett olyan sokáig, mint ahogy szerették volna, és 2003-ban elváltak útjaik.

Ennek oka részben az is volt, hogy a férj nem foglalkozott eleget örökbe fogadott kisfiukkal, Maddoxszal. Mindenesetre a válással lezárult a sztár életének féktelen, vad korszaka.
Cikkünk Rhona Mercer Angelina Jolie - Életrajz című könyve alapján készült.
Kiadja a Laurus kiadó.
Ára 2999 Ft.
A könyvet itt rendelheted meg »
Ezt is szeretjük