Fény derült Angelina szégyenletes szextitkára
Sosem beszélt róla
Az új életrajzi könyv révén fény derül Angelina Jolie kamaszkori titkára, amiről eddig csak a családja tudott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie azon sztárok közé tartozik, akik életében már nem igazán maradtak fehér foltok rajongóik előtt.

A 34 éves amerikai színésznő persze sosem titkolózott múltjával, botrányaival vagy fantáziáival kapcsolatban.

Őszintén nyilatkozott például leszbikus románcáráról, a szado-mazo játékok iránti vonzalmáról vagy éppen egykori drogos korszakáról.

Andrew Morton újságíró azonban mélyre ásott Jolie életében, és fényt derített egy meglehetősen bizarr eseményre, amelyre még Angelina kamaszkorában került sor.

A magát megnevezni nem akaró forrás szerint a színésznő 16 éves korában lefeküdt édesanyja akkori szeretőjével!

Nehezen hozták rendbe kapcsolatukat

A Now magazin értesülése szerint Jolie egyetlen pillanatig sem titkolta Marcheline Bertrand elől a történteket, ami jócskán beárnyékolta kettejük viszonyát.

Anyja érthető módon azonnal szakított a pasival, ám hosszú időbe telt, mire lányával sikerült rendbe hozniuk kapcsolatukat, ami alaposan megromlott az affért követően.

- Még a testvére is ellene fordult, mikor néhány hete Angelina elmondta neki a sztorit. Alig maradt valaki, aki szereti és megbízik benne – nyilatkozta egy ismerős a lapnak.

Egy ellentmondásos megítélésű szerző munkája

Andrew Morton többek között ezt az ügyet is alaposan körbejárja legújabb, Jolie-ról szóló életrajzi kötetében. Az ellentmondásos megítélésű szerző korábban már olyan hírességek életét dolgozta fel, mint Diana hercegnő, Monica Lewinsky, Tom Cruise és Madonna.

A legfrissebb hírek szerint Jolie mindeközben kibékült édesapjával, Jon Voighttal, akitől köztudottan hosszú évekre elhidegült. Ám mostanában újra keresik egymást, például saját bevallása szerint sokat leveleznek.

Ezt is szeretjük