Elárulták az újszülött Brangelina-ikrek neveit!
Egy kisfiúval és egy kislánnyal bővült a család
Vége a várakozásnak, kibújtak anyjuk pocakjából a sztárbébik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszülettek Angelina Jolie ikrei, jelentette be hivatalosan Dr. Michel Sussmann, Angelina orvosa, aki azt is elárulta, hogy egy fiúnak és egy lánynak adott életet a szexi színésznő.

Sőt, már az ikrek neve sem titok, a kisfiú Knox Leon, míg a kislány a Vivienne Marcheline nevet kapta a híres szülőktől. Mindkét kisgyermek egészségen, császármetszéssel jött a világra, testsúlyuk pedig pedig két és két és fél kiló körüli.

A kislány azért kapta a Marchelina nevet, mivel ez volt Jolie édesanyjának is a neve, aki szintén színésznő volt és tavaly hunyt el rákban, azt azonban még nem lehet tudni, hogy a kisfiú névadása mögött milyen szándék húzódik. Mint ismeretes, a szépséges kismama június végén, helikopterrel érkezett a kórházba egy előre lefixált vizsgálatra, aztán úgy döntöttek, a szülésig már nem is megy haza, hogy ha eljön az idő, akkor helyben legyen minden orvosi segítség. A nagy elővigyázatosságra minden bizonnyal azért volt szükség, mivel az első szülése alkalmával is akadtak komplikációk, így végül csak császármetszéssel tudott világra jönni a kis Shiloh, aki azóta édes, kétéves szöszi kislánnyá cseperedett.

Francia boldogság

A sztárpár a tavasz folyamán költözött Franciaországba, hogy kicsit távolabb legyenek a hollywoodi nyüzsgéstől.

De talán annak is tudatában voltak, hogy a francia törvények sokkal keményebben szabályozzák a paparazzik ténykedését, mint az amerikaiak. Mindemellett érzelmileg is sokat jelent az ország Jolie-nak, tavaly rákban elhunyt édesanyja is onnan származott.

Ezért a színésznő nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy mind ő, mind pedig gyermekei elsajátítsák a francia nyelvet. A nizzai Lenval kórház a francia Riviérán helyezkedik el, és az ott dolgozók mindent megtettek azért, hogy a sztáranyuka a lehető legjobban vészelje át a vajúdás cseppet sem könnyű időszakát.

Az immáron nyolctagú nagycsaláddá avanzsált hírességeknek a megszületett ikreken és a kétéves Shiloh-on kívül van már három örökbefogadott gyermeke is.

Ezt is szeretjük