Elárulták az újszülött Brangelina-ikrek neveit!
Egy kisfiúval és egy kislánnyal bővült a család
Vége a várakozásnak, kibújtak anyjuk pocakjából a sztárbébik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszülettek Angelina Jolie ikrei, jelentette be hivatalosan Dr. Michel Sussmann, Angelina orvosa, aki azt is elárulta, hogy egy fiúnak és egy lánynak adott életet a szexi színésznő.

Sőt, már az ikrek neve sem titok, a kisfiú Knox Leon, míg a kislány a Vivienne Marcheline nevet kapta a híres szülőktől. Mindkét kisgyermek egészségen, császármetszéssel jött a világra, testsúlyuk pedig pedig két és két és fél kiló körüli.

A kislány azért kapta a Marchelina nevet, mivel ez volt Jolie édesanyjának is a neve, aki szintén színésznő volt és tavaly hunyt el rákban, azt azonban még nem lehet tudni, hogy a kisfiú névadása mögött milyen szándék húzódik. Mint ismeretes, a szépséges kismama június végén, helikopterrel érkezett a kórházba egy előre lefixált vizsgálatra, aztán úgy döntöttek, a szülésig már nem is megy haza, hogy ha eljön az idő, akkor helyben legyen minden orvosi segítség. A nagy elővigyázatosságra minden bizonnyal azért volt szükség, mivel az első szülése alkalmával is akadtak komplikációk, így végül csak császármetszéssel tudott világra jönni a kis Shiloh, aki azóta édes, kétéves szöszi kislánnyá cseperedett.

Francia boldogság

A sztárpár a tavasz folyamán költözött Franciaországba, hogy kicsit távolabb legyenek a hollywoodi nyüzsgéstől.

De talán annak is tudatában voltak, hogy a francia törvények sokkal keményebben szabályozzák a paparazzik ténykedését, mint az amerikaiak. Mindemellett érzelmileg is sokat jelent az ország Jolie-nak, tavaly rákban elhunyt édesanyja is onnan származott.

Ezért a színésznő nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy mind ő, mind pedig gyermekei elsajátítsák a francia nyelvet. A nizzai Lenval kórház a francia Riviérán helyezkedik el, és az ott dolgozók mindent megtettek azért, hogy a sztáranyuka a lehető legjobban vészelje át a vajúdás cseppet sem könnyű időszakát.

Az immáron nyolctagú nagycsaláddá avanzsált hírességeknek a megszületett ikreken és a kétéves Shiloh-on kívül van már három örökbefogadott gyermeke is.

Ezt is szeretjük