Dustin Hoffman: "Csak egy kedves, terhes hölgy, semmi más"
Ma sokak szerint ő a legizgalmasabb nő, de az ismert hollywoodi sztár egészen más véleménnyel van róla.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie az idők folyamán millió rajongót szerzett magának, akik végigkísérik életének minden mozzanatát – vele vannak, aggódnak, örülnek és szenvednek, ugyanúgy, ahogy kedvencük teszi.

A félszeg tinilányból hollywoodi díva lett

Számukra ő a példakép, a makulátlan bálvány, akire hasonlítani szeretnének, és akivel titkon cserélnének. Hiszen ki ne vágyna imádat tárgya lenni?

Dustin Hoffman azonban egyáltalán nem így látja a színésznőt – még mindig élénken él emlékezetében az a pillanat, amikor 1991-ben összefutott Jon Voighttal, no, és furcsa kísérőjével a Hook című mozija premierjén.

- Találkoztam ezzel a különös, karcsú, szerény lánykával, akinek a szájában fogszabályzó virított, és megkérdeztem tőle, mi akar lenni – merengett el a múlton az Oscar-díjas színész, akit a sors a Kung Fu Panda animációs film szinkronizálása révén hozott össze ismét Angelinával.

- Azt mondta: „Színésznő leszek!”, valami hatalmas beleéléssel, így hát beszélgettünk erről egy kicsit – tette hozzá.

Ki ismeri Jolie valódi arcát?

A 70 éves sztár úgy véli, bár Jolie kisasszony állandóan a médiák figyelmének központjában van, így minden mozdulatáról értesül a közvélemény, nem ismerjük igazán a valódi arcát – és talán nem is olyan különleges, mint gondolná az ember.- Érdekes látni, hogy amit a média teremt, az mennyire nem a valóságos személye. Szerintem ő csak egy kedves, várandós hölgy, semmi más.

Hoffman azt is bevallotta, a kedves nők helyett őt mindig inkább a domináns asszonyok vonzották.
- Egy papucs vagyok, jól tudom, mégis, valahogy örökké azok a nők tetszettek meg, akik szó szerint a szart is kiverték belőlem. A sportban azok a nők kellenek, akik jobbak, az életben azok, akik okosabbak nálam.

Nem is értem, mások miért nem így gondolkodnak, végtére is, miért ne? A nők segíthetnek az embernek, segíthetnek nekünk, férfiaknak – nyilatkozta egy magazinnak.

Ezt is szeretjük