Botrány! Még várandósan is drogfüggő Angelina Jolie!
A doki szerint egyértelműek a jelek arra nézve, hogy a színésznő nem állt le a heroinnal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dr. David Drew Pinsky-ről nemrég már hallottak azok is, akik nem követik a VH1 csatornán a Celebrity Rehab with Dr Drew című műsort.

Angelináék és a mindentudó doki

Ő volt az ugyanis, aki, egy neves férfimagazinnal készített interjúja során Tom Cruise lelkét kezdte el boncolgatni, és abbéli elképzeléseit is publikussá tette, vajon miért ragaszkodik oly erősen a filmsztár a Szcientológia Egyházhoz.

Természetesen a színész ügyvédje kikérte magának a feltételezést, a dokit magát pedig alkalmatlannak és nácinak bélyegezte.

Hibbant után drogfüggő

Most itt az újabb sztár, akinek a szószátyár doki nem tudott ellenállni: az interjúban Angelina Jolie motivációiról is lerántja a leplet. Szerinte egy heroinfüggő - a színésznő korábban bevallottan élt a különféle kábítószerek bódító hatásaival - sosem tudja letenni a heroint, vagy ha meg is teszi, akkor valami másra, például oxitocinra szokik rá, mert függőség nélkül egyszerűen meghalna.
- Vajon Angelina használ valamit? Vagy netán gyógyulófélben van? Habár ha gyógyulgat, annak sem látom semmilyen jelét, hiszen az emberek ilyenkor egyszerű, önzetlen tettekben élik ki magukat, nem pedig olyan globális jelentőségű, öncélű dolgokban, mint ahogy ő teszi – vallja Dr. Drew.

No, most akkor hogy is van ez? Ha tehát egy olyan ember, mint Angelina Jolie, aki nem mellesleg az ENSZ Jószolgálati nagykövete, képes örökbe fogadni – csakis önző, aljas szándékkal – néhány fejlődő országbéli gyermeket, hogy nekik jobb körülményeket biztosítson, az egyértelmű jele annak, hogy még mindig nem tette le a drogokat? Vagy a sokmillió dollár adomány számít öncélúnak?

Nem tudni, mire is célzott pontosan a pszichiáter, mindenesetre azért a világ Angelina-rajongóinak vannak ötletei, mi állhat a rosszindulatú megjegyzés mögött.

Egyesek szerint a doki a diplomáját csupán egy két hónap alatt elvégezhető internetes kurzuson szerezte, míg mások feltételezik, mindezen rágalom abból következik, hogy Dr Drew valójában homoszexuális vonzalmat táplál Brad Pitt iránt, ezért féltékenységből próbálja bemocskolni a várandós színésznő nevét.

Ezt is szeretjük