Angelina Jolie átlátszó estélyibe bújt: mutatjuk a legszebb ruháit, amiket a vörös szőnyegen viselt

Képeken Angelina Jolie legszebb estélyi ruhái az elmúlt évekből.

angelina-jolie-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos alkalommal mondták már Angelina Jolie-ra, hogy a világ egyik legszebb és legszexibb nője: külső adottságai, természetes kisugárzása és pozitív életszemlélete mellett a kifinomult és letisztult ízlés az, ami jellemző rá - igazi divatikon, hiszen bárhol jelenik meg, rögtön a figyelem középpontjába kerül.

Angelina Jolie legszebb ruhái

Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznőből csak úgy sugárzik mindig az elegancia, nem csoda, hiszen gondos ízléssel válogatja meg letisztult, többnyire egyszínű estélyi ruháit a vörös szőnyegre és más hivatalos alkalmakra. Sokszor láthattuk őt feketében, de a fehér és a bézs árnyalatok is közel állnak hozzá.

A vörös szőnyegen mindig fantasztikusan néz ki a csodaszép vagy éppen dögös kreációkban. Összeállításunkban megnézheted az általunk legszebbnek ítélt darabokat.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük