55 évesen is bevállalta a fehérneműs fotózást a színésznő! Gyönyörű képek lettek
Angela Bassettről igazán szép képek készültek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angela Bassett az a fajta színésznő, aki hol kitűnik valamivel, aztán meg egy darabig nem hallunk róla - hogy később megint megmutathassa magát valami másban. Az 55 éves sztárra először akkor kapta fel a fejét a világ, amikor 1993-ban megformálta Tina Turnert a Tina című életrajzi filmben.

Aztán volt néhány film és sorozat, amiben felbukkant, 2009 és 2009 között a Vészhelyzetben is játszott egy évadot, most pedig az Amerikai horror sztori című  nagy sikerű sorozat egyik szereplője.

A színésznő mindemellett két gyermek édesanyja is, ikrei 2006-ban születtek férjétől, Courtney B. Vance-től. Ám sem a szülés, sem a kor nem hagyott látható nyomot a testén, így nem csoda, ha büszkén mutatta meg magát a Violet Grey online magazinnak.

Amikor megkérdezték tőle, hogy ha belenéz a tükörbe, mit lát, azt felelte:

- Egy szenvedélyes nőt, aki tudja, mit szeret, és abban az áldásban volt és van része, hogy azt is csinálhatja, amit szeret.

Azt is elárulta, általában nem pepecsel sokat a tükör előtt, tíz perc alatt elkészül, ha a férjével elmennek este szórakozni.

Angela Bassett egyébként nagy feladat előtt áll: ha a hírek igazak, ő rendezi majd a Whitney Houston életéről szóló filmet.

Sharon Stone is megtette

A szőke színésznő 56 éves, de még mindig bombázó, ezért is mert fehérneműre vetkőzni. Nézd meg!

Ezt is szeretjük