Friss! Rákot találtak Andy Whitfield szervezetében

Andy Whitfieldet a napokban a non-Hodgkin limfómával diagnosztizálták, de orvosai bizakodóak a jövőt tekintve.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármennyire is sérthetetlennek hiszik a rajongók kedvenc sztárjaikat, bizony a betegségek nem válogatnak.

De mostanában mintha még a szokásosnál is több hírességről derülne ki, hogy megtámadta a rák. Januárban a Dexter sorozat főszereplőjéről, Michael C. Hallról tudtuk meg, hogy Hodgkin-kórban szenved, nemrég pedig Plácido Domingo vastagbélrákja került nyilvánosságra.

Nem is tudta, hogy beteg

Most pedig Andy Whitfieldet diagnosztizálták a rákkal, adta hírül az Entertainment Weekly.

A Spartacus: Blood and Sand című sorozat 35 éves sztárja csak egy rutinvizsgálaton vett részt, még mielőtt belevágtak volna a történelmi széria második évadába.

Még szerencse, hogy ilyen lelkiismeretes volt, orvosai ugyanis a leletei alapján megállapították, a jóképű színész a non-Hodgkin limfóma kezdeti stádiumában van.

Le akarja győzni

A ráknak ez a fajtája a nyirokrendszert támadja meg, ám mivel időben felfedezték, mind a sztár, mind pedig az orvosok bizakodók a jövőt illetően.

- Remek kezekben vagyok, erősnek és eltökéltnek érzem magam, ráadásul rengetegen támogatnak - nyilatkozta Whitfield a betegség kapcsán.

Mindenesetre a Spartacus második évadának forgatását egyelőre felfüggesztették, és a sztár állapotától teszik függővé a továbbiakat.

Az 1974-es születésű, walesi-ausztrál Andy Whitfield eredetileg mérnökként dolgozott, ám aztán megpróbálkozott a színészettel. Eleinte ausztrál sorozatokban bukkant fel, majd bekerült a Gábriel - A pokol angyala című misztikus film szereplőgárdájába. Játéka meggyőzőre sikerülhetett, mert az Új-Zélandon forgatott Spartacus-sorozatban már a címszereplő karakterét osztották rá.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A hölgyrajongók bánatára a vakítóan kék szemű szívtipró már foglalt: feleségével, Vashtival két gyerkőcük született.

Ezt is szeretjük