Közönség előtt lóbálta fütykösét a bepiált Andy Dick
A komikus cseppet sem mókás jeleneteket produkál, amikor merevrészegre issza magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andy Dick bármilyen tehetséges is, egyre inkább úgy tűnik, elitta az eszét, a maradék agysejtjeit pedig a drog zabálta fel.

Hiába bizonyította már számtalanszor a 43 éves, komikusi vénával megáldott sztár, hogy megállja a helyét vígjátékokban - Kő egy csapat, Bigyó felügyelő -, szatirikus tévéműsorokban, sőt, saját tévéshowjában, az MTV-n sugárzott The Andy Dick Showban is. 

Az utóbbi időben már alig merik hívni, hogy megbízást ajánljanak neki. Persze nem csoda, hiszen a hírességnek eddig még egyszer sem sikerült tartósan lemondania az alkoholról és a drogokról, bár nem egy alkalommal kezelték már rehabilitációs klinikán. 

Eddig nem sikerült leszoknia

Először 1999-ben tartóztatták le marihuána és kokain birtoklásáért, melynek következtében másfél éves drogelvonó kúrán kellett részt vennie. Szó mi szó, nem sokat segített a kezelés a mókamesternek, aki ráadásul a drogok mellett az alkoholt sem veti meg.

2005-ben azzal keltett általános megdöbbenést, hogy az edmontoni Yuk Yuk klubbéli fellépése alkalmával egyszer csak letolta a gatyáját, és legbecsesebb szervét lóbálta a közönség arcába, amíg el nem távolították a színpadról.
Bár a sztár kötötte az ebet a karóhoz, hogy a jelenet csupán a show része volt, a jelenlévők szilárdan állították, nem volt magánál, amikor fütykösét szemérmetlenül megtornásztatta a előttük. Akárhogy is, a betervezett második előadásból már nem kértek a szervezők.

Rá két évre szintén erőszakkal kellett elvonszolni, akkor a Jimmy Kimmel Live beszélgetős műsorból, mert nem bírta levenni a kezét a másik meghívott vendégről, Ivanka Trumpról. Nem sokkal ezután pedig az Ohio állambéli Columbusban azért vitték be a rendőrök, mert rávizelt a járdára. De az is előfordult, hogy alkoholos jókedvében sörösüvegeket dobált a szomszédja kertjébe.

Az állandó visszaesés miatt most már egy olyan különleges karkötőt kell viselnie, amely rögtön jelzi, ha megemelkedik a véralkoholszintje. Ám most úgy döntött, végleg megszabadul szenvedélyétől: jelenleg a VH1 csatorna Sober House józanító showjának celeb résztvevőjeként próbálja örökre letenni a poharat.

- Amikor iszok, akkor egyszerűen megőrülök. Nem úgy szokott lenni, hogy amikor felkelek, elhatározom: Na, ma este bevisznek a zsaruk, összepisálom magam, és telebőgöm a zsebkendőmet. Az ember nem így indul neki a napnak. Meg kell tanulnom, hogyan legyek úrrá a szenvedélyen. Sajnos nem igazán tudom befolyásolni sem az agyam, sem a szám – vallotta őszintén.

Ezt is szeretjük