Közönség előtt lóbálta fütykösét a bepiált Andy Dick

A komikus cseppet sem mókás jeleneteket produkál, amikor merevrészegre issza magát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Andy Dick bármilyen tehetséges is, egyre inkább úgy tűnik, elitta az eszét, a maradék agysejtjeit pedig a drog zabálta fel.

Hiába bizonyította már számtalanszor a 43 éves, komikusi vénával megáldott sztár, hogy megállja a helyét vígjátékokban - Kő egy csapat, Bigyó felügyelő -, szatirikus tévéműsorokban, sőt, saját tévéshowjában, az MTV-n sugárzott The Andy Dick Showban is. 

Az utóbbi időben már alig merik hívni, hogy megbízást ajánljanak neki. Persze nem csoda, hiszen a hírességnek eddig még egyszer sem sikerült tartósan lemondania az alkoholról és a drogokról, bár nem egy alkalommal kezelték már rehabilitációs klinikán. 

Eddig nem sikerült leszoknia

Először 1999-ben tartóztatták le marihuána és kokain birtoklásáért, melynek következtében másfél éves drogelvonó kúrán kellett részt vennie. Szó mi szó, nem sokat segített a kezelés a mókamesternek, aki ráadásul a drogok mellett az alkoholt sem veti meg.

2005-ben azzal keltett általános megdöbbenést, hogy az edmontoni Yuk Yuk klubbéli fellépése alkalmával egyszer csak letolta a gatyáját, és legbecsesebb szervét lóbálta a közönség arcába, amíg el nem távolították a színpadról.
Bár a sztár kötötte az ebet a karóhoz, hogy a jelenet csupán a show része volt, a jelenlévők szilárdan állították, nem volt magánál, amikor fütykösét szemérmetlenül megtornásztatta a előttük. Akárhogy is, a betervezett második előadásból már nem kértek a szervezők.

Rá két évre szintén erőszakkal kellett elvonszolni, akkor a Jimmy Kimmel Live beszélgetős műsorból, mert nem bírta levenni a kezét a másik meghívott vendégről, Ivanka Trumpról. Nem sokkal ezután pedig az Ohio állambéli Columbusban azért vitték be a rendőrök, mert rávizelt a járdára. De az is előfordult, hogy alkoholos jókedvében sörösüvegeket dobált a szomszédja kertjébe.

Az állandó visszaesés miatt most már egy olyan különleges karkötőt kell viselnie, amely rögtön jelzi, ha megemelkedik a véralkoholszintje. Ám most úgy döntött, végleg megszabadul szenvedélyétől: jelenleg a VH1 csatorna Sober House józanító showjának celeb résztvevőjeként próbálja örökre letenni a poharat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Amikor iszok, akkor egyszerűen megőrülök. Nem úgy szokott lenni, hogy amikor felkelek, elhatározom: Na, ma este bevisznek a zsaruk, összepisálom magam, és telebőgöm a zsebkendőmet. Az ember nem így indul neki a napnak. Meg kell tanulnom, hogyan legyek úrrá a szenvedélyen. Sajnos nem igazán tudom befolyásolni sem az agyam, sem a szám – vallotta őszintén.

Ezt is szeretjük