Andrea Bocelli 25 évvel fiatalabb felesége bikinis fotókon: a csinos Veronica és férje a Francia Riviérán nyaralnak

Andrea Bocelli és felesége a Francia Riviérán pihennek.

andrea-bocelli-és-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andrea Bocelli és családja jelenleg a Francia Riviéra egyik népszerű városánál, St. Tropez-nál kötöttek ki luxusjachtjukkal.

A nyaralásukat egy lesifotós is megörökítette, aki több felvételt készített a fürdőző családról. A felvételeken természetesen a tenorista 25 évvel fiatalabb felesége, Veronica Berti is szerepel.

Andrea Bocelli felesége bikiniben

Ahogy az alábbi két felvételen is látható, a 36 esztendős Veronicát tegnap egy fekete bikiniben, szerdán pedig egy virágos kreációban kapták le.

Miután 2002-ben Bocelli elvált első feleségétől, két felnőtt fia, Amos és Matteo édesanyjától, Enrica Cenzattitól, az akkor még csak 18 esztendős Veronicával jött össze. Eleinte senki nem hitt a szerelmükben a nagy korkülönbség miatt, de a sztárpár rácáfolt a kétkedőkre. 18 éve kitartanak egymás mellett jóban és rosszban, egy közös gyermekük született, Virginia 2012-ben látta meg a napvilágot. Kislányuk megszületése után két évvel kimondták a boldogító igent is.

Bocelli a The Guardiannek mesélt arról, hogy a köztük lévő nagy korkülönbség nem hátrányt, hanem előnyt jelent.

- A nagy korkülönbség tradíciónak számít a családomban, édesapám is jóval idősebb édesanyámnál. Emellett nagyon vallásos vagyok, és a bibliai történetekben is rengeteg olyan történet van, ahol férfi és nő között nagy a korkülönbség - magyarázta a lapnak 2014-ben.

Veronica a menedzsere is egyben, így a munkakapcsolat is összeköti őket, és a zene az egyik legfontosabb közös pont az életükben.

Sabrina Salerno bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy a '80-as évek egyik imádott énekesnője, Sabrina Salerno milyen bomba alakkal rendelkezik 50 fölött. A Boys (Summertime Love) című örök sláger előadójára még a huszonévesek is irigykedhetnek.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük