Éveken át keményen drogozott Andre Agassi
Andre Agassi mindent kitálal új önéletrajzi könyvében, nem csak drogfüggőségéről, hanem zűrös házasságáról is őszintén vall.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andre Agassi a világ valaha élt egyik legjobb teniszezője, amivel nem csak a kritikusok és szakemberek, de a sportolók is egyetértenek. 


Az 1996-os atlantai olimpiai játékokon aranyérmet szerzett, éveken keresztül vezette a világranglistát, és a tenisz történetében nyolc alkalommal nyert Grand Slam-tornát egyéniben.

Karizmatikus játékstílusának köszönhetően óriási szerepe volt abban is, hogy a sportág a kilencvenes években hatalmas népszerűségre tett szert.

A teniszcsillag azonban bokasérülése, illetve hát- és lábfájdalmai miatt 2006-ban visszavonult, lezárva ezzel 21 évig tartó, egyedülállóan sikeres pályafutását.

Múltja sötét titkairól is vall

A teniszcsillag múltjának sötét titkairól azonban mostanáig kevesen tudtak. Agassi megdöbbentő önéletrajzi kötete Open címmel november elején kerül Amerikában a könyvesboltok polcaira.

Ebben kendőzetlenül mesél karrierje, illetve magánélete napos és árnyékos oldaláról.

A bestsellernek ígérkező emlékirat talán legmeglepőbb részében Agassi bevallja, hogy a kilencvenes évek végén súlyos függő volt, rendszeresen használta ugyanis a metamfetamin nevezetű kemény drogot.

- Nem igazán értek a függőségekhez, de sok ember azt mondaná, hogyha bármilyen szert használsz menekülésképpen, akkor komoly gondjaid vannak. Egy ideig aggódtam a drogozás miatt, de ez nem tartott túl soká. Tulajdonképpen izgatott voltam, hogy végre elmondhatom a világnak az egész sztorit – nyilatkozta a sportoló a People-nek.

Az Open című kötetben mindezeken túl olvashatunk arról is, hogy miért borotválta le egykor dús hajkoronáját, de nem titkolja el Brooke Shieldsszel kötött zűrös házassága részleteit sem.

Az érdeklődők azt is megtudhatják, hogyan talált rá jelenlegi feleségére, Steffi Grafra.

Ezt is szeretjük