Súlyos beteg! Drasztikus beavatkozáson van túl a népszerű énekesnő
Anastaciánál ismét mellrákot diagnosztizáltak, eltávolították mindkét mellét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anastacia élete második nagy küzdelmén van túl, ugyanis februárban ismét mellrákot diagnosztizáltak nála.

A csinos sztár nem habozott, úgy döntött, azonnal megválik kebleitől, hogy esélyt se adjon a súlyos betegség terjedésének.

Ismét a rákkal küzd

Anastaciánál először 2003-ban állapítottak meg rosszindulatú emlődaganatot, akkor a korai felismerés miatt nem volt szükség a masztektómiára, az énekesnő a drasztikus beavatkozás nélkül is meggyógyult.

A nyugalom csak tíz évig tartott, ugyanis ez év februárjában rossz hírt közöltek vele egy szokásos szűrővizsgálat alkalmával: a gyilkos kór ismét megtámadta szervezetét. A sokkoló diagnózis hallatán először összeszedte magát, majd teljes erőbedobással újra küzdeni kezdett a betegség ellen.

Ezúttal Angelina Jolie-hoz hasonlóan ő is belement a dupla maszektómiába, amelyről azt nyilatkozta, hogy ugyan nagyon nehéz volt lelkileg, de így biztos benne, hogy örökre kiirtotta testéből a betegséget.

Gyógyultnak érzi magát

A 45 éves énekes júliusban adott ki egy közleményt, amelyben kijelentette, jól van, és másodszorra is megküzdött a betegséggel.

A műtét nagyon megviselte, egy viszontagságos utazás volt, melynek során a híresség megerősödött, és jobban megismerte önmagát.

Anastacia azt is elárulta, hogy második betegsége érintette mélyebben, amit egy figyelmeztetésnek fog fel. Átértékelte a dolgokat, most már tényleg jól látja, hogy mi a fontos és mi a lényegtelen az életben.

Saját esete kapcsán a szűrővizsgálatok fontosságára is fel akarja hívni a figyelmet, úgy véli, ezt soha nem lehet elégszer elmondani, ugyanis az ő életét másodszor mentette meg a korai felismerés és azonnali orvoslás.

Ezt is szeretjük