Pokolian szétcsapta magát Amy Winehouse

A züllött énekesnő alig tért vissza Londonba, a fotó tanúsága szerint máris sikerült megint iszonyatosan leinnia magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amy Winehouse körül az elmúlt hetekben gyanúsan nagy volt a csend. Annyit lehetett tudni, hogy a 26 éves brit énekesnő az év elején St. Lucia szigetére tette át székhelyét, ahol legalább a drogozást abbahagyta.

Az alkoholról azonban képtelen volt lemondani - nem véletlen, hogy ez idő alatt is rendszeresen érkeztek róla felettébb kompromittáló fotók, az egyik sorozaton például négykézláb cirkuszolt.

Borzalmas koncertet adott

Elnyúló karibi vakációjának talán legkínosabb epizódja május 10-én adott koncertje volt, amelyre a St. Lucia-i dzsesszfesztivál keretén belül került sor.

Produkciója elképesztően szánalmasnak bizonyult: a sztár egy órát késett, olyan részeg volt, hogy alig állt a lábán, arról nem is beszélve, hogy a saját maga által írt dalszövegeket sem tudta felidézni.

A nyár végén azonban a Rehab című sláger előadója visszatért Angliába, hogy gőzerővel vesse bele magát legújabb lemeze elkészítésébe - aminek, valljuk be, már éppen ideje volt, előző albuma ugyanis 2006-ban került a boltok polcaira. A züllött életvitelű Winehouse a jelek szerint eddig bírta a megterhelő józanságot.

A Jazz Club Sohóból távozott

A kivételes hanggal megáldott énekesnőt ugyanis a múlt héten, csütörtök hajnalban önmagához képest is ijesztő állapotban kapta lencsevégre egy szemfüles paparazzo! Láttuk már számos alkalommal cracktől szétcsapva vagy részegen fetrengve, ám ahogy elhagyta a Jazz Club Soho épületét, arra alig találunk szavakat.

Nem tudni, hogy Winehouse milyen szerekből mennyit fogyasztott az éjszaka folyamán, ám az egyértelműen látszik képen, hogy magánkívül őrjöngött, mint egy ketrecbe zárt vadállat.

Ha az ötszörös Grammy-díjas énekesnő így készül a rajongói által várva várt visszatérésre, annak megint leégés lehet a vége.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mindeközben többen is látták, amint nemrég tucatnyi terhességi tesztet vásárolt, így aztán már arról suttognak, hogy titokban gyereket vár.

Ezt is szeretjük