Pokolian szétcsapta magát Amy Winehouse

A züllött énekesnő alig tért vissza Londonba, a fotó tanúsága szerint máris sikerült megint iszonyatosan leinnia magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amy Winehouse körül az elmúlt hetekben gyanúsan nagy volt a csend. Annyit lehetett tudni, hogy a 26 éves brit énekesnő az év elején St. Lucia szigetére tette át székhelyét, ahol legalább a drogozást abbahagyta.

Az alkoholról azonban képtelen volt lemondani - nem véletlen, hogy ez idő alatt is rendszeresen érkeztek róla felettébb kompromittáló fotók, az egyik sorozaton például négykézláb cirkuszolt.

Borzalmas koncertet adott

Elnyúló karibi vakációjának talán legkínosabb epizódja május 10-én adott koncertje volt, amelyre a St. Lucia-i dzsesszfesztivál keretén belül került sor.

Produkciója elképesztően szánalmasnak bizonyult: a sztár egy órát késett, olyan részeg volt, hogy alig állt a lábán, arról nem is beszélve, hogy a saját maga által írt dalszövegeket sem tudta felidézni.

A nyár végén azonban a Rehab című sláger előadója visszatért Angliába, hogy gőzerővel vesse bele magát legújabb lemeze elkészítésébe - aminek, valljuk be, már éppen ideje volt, előző albuma ugyanis 2006-ban került a boltok polcaira. A züllött életvitelű Winehouse a jelek szerint eddig bírta a megterhelő józanságot.

A Jazz Club Sohóból távozott

A kivételes hanggal megáldott énekesnőt ugyanis a múlt héten, csütörtök hajnalban önmagához képest is ijesztő állapotban kapta lencsevégre egy szemfüles paparazzo! Láttuk már számos alkalommal cracktől szétcsapva vagy részegen fetrengve, ám ahogy elhagyta a Jazz Club Soho épületét, arra alig találunk szavakat.

Nem tudni, hogy Winehouse milyen szerekből mennyit fogyasztott az éjszaka folyamán, ám az egyértelműen látszik képen, hogy magánkívül őrjöngött, mint egy ketrecbe zárt vadállat.

Ha az ötszörös Grammy-díjas énekesnő így készül a rajongói által várva várt visszatérésre, annak megint leégés lehet a vége.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mindeközben többen is látták, amint nemrég tucatnyi terhességi tesztet vásárolt, így aztán már arról suttognak, hogy titokban gyereket vár.

Ezt is szeretjük