Ijesztő! Amy Winehouse pelenkát hord
Döbbenetes fotókkal
Újabb botrányos képek keringenek a rehabot többször megjárt, lecsúszott sztárról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valljuk be, Amy Winehouse a zeneipar egyik hatalmas vesztesége – bár az ifjú hölgyet fantasztikus tehetséggel áldotta meg az ég, valahogy nem tud mit kezdeni a rá szakadt hírnévvel, mintha éppen ez a mázsás súly húzná egyre mélyebbre.


Szinte hihetetlen, hogy még csak néhány éve jelent meg a szakmában, de ha a botrányairól szóló híradásokat összegyűjtenénk, már több kötetre rúgna.

A-tól W-ig: Botránylexikon Amy Winehouse módra

Alkoholizmus, depresszió, drogok, balhék, étkezési zavarok, züllött kinézet, sebhelyek, kopaszodás, verekedés csak néhány a kulcsszavak közül, melyek a róla szóló írásokban rendre felbukkannak.

Azt eddig is tudtuk, hogy állapotáért jórészt az önpusztító életmód a felelős, de az talán még a legmerészebbeknek sem fordult meg a fejében, hogy pelenkát kell hordania, annyira leépült már a szervezete.

Legalábbis a legújabb képek tanúsága szerint nem más villant ki Winehouse kisasszony virágos szoknyája alól, mint egy felnőtt méretű pelus.

A fényképek néhány napja készültek róla, amikor hasonlóan balhés férjét, Blake Fileder-Civilt ment meglátogatni a börtönbe.

Ahogy beszállt az autóba, egyértelműen kilátszott valami bizarrul nagy és fehér a szoknyája rejtekéből, ami cseppet sem hasonlított egy normális női bugyihoz.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hogy tényleg pelenkát kell-e viselnie a becslések szerint tíz millió fontos összvagyonnal rendelkező sztárnak, esetleg polgárpukkasztás céljából húzta fel alsónemű helyett, vagy csupán rosszul sikerült fotókról van szó, arra eleddig nem derült fény.

Ezt is szeretjük