Így néz ki most a Melrose Place szőke bombázója! 43 évesen teljesen leépült
Amy Locane június 12-én jött ki a börtönből. Szörnyű, amit elkövetett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 43 éves Amy Locane játszotta az 1992 és 1999 között forgatott amerikai tévésorozatban, a Melrose Place-ben Sandyt, a feltörekvő filmsztárt. Bár a producerek 13 rész után kiírták, a mai napig sokan emlékeznek rá.

A színésznő egyébként nem a Melrose Place-szel vált ismertté, hanem az 1990-ben készült Cry-Baby című filmmel, Johnny Depp oldalán. A forgatáskor Amy 19, Johnny pedig 27 éves volt. Mára sokat veszített fiatalkori ragyogásából, ami nagyrészt egy szörnyű tragédiának köszönhető.

Megölt egy embert

Amy Locane karrierje csodálatosan indult, 12 éves korára már több mint 50 reklámfilmet forgattak vele, 13 évesen pedig megkapta első sorozatszerepét a Spencer című szitkomban.

A kilencvenes években Brendan Fraser mellett játszott a Pancserock és a Vágyak csapdája című filmekben, de feltűnt Jessica Lange mellett is, a Kék ég című alkotásban.

Az évtized végére azonban elhagyta a szerencséje, egyre kevésbé jöttek ajánlatok a számára, a 2000-es években alig készült olyan produkció, amelyben szerepelt.

Amy 2008-ban férjhez ment Mark Bovenizer tűzoltóhoz, akitől két lánya, a nyolcéves Paige és a hatéves Avery Hope született. Ekkor végleg visszavonult a filmezéstől, 2010-ig csak a New Jersey-i színházban vállalt szerepeket.

A színésznő 2010. június 27-én ittas állapotban autóbalesetet okozott, amelyben egy 60 éves, kétgyermekes nő életét vesztette, míg férje súlyosan megsérült. Amy alkoholszintje a háromszorosa volt a megengedettnek a tragédia estéjén.

A bíróság nagyon nehezen hozott ítéletet az ügyben, egészen 2013 februárjáig tartott a tárgyalássorozat. Akkor a bíró úgy döntött, az eredetileg kiszabott tíz év börtönbüntetést háromra mérsékli, tekintettel arra, hogy a színésznő két kiskorú, fogyatékossággal élő gyermeket nevel.

Amy Locane-t 2015. június 12-én feltételes szabadlábra helyezték, így nagyjából fél évvel korábban kijöhetett a börtönből, mint ahogy hitte.

Ezt is szeretjük