Holtan találták egy árokban Amy Blacket

Amy Black 36 éves operaénekesnő eddig tisztázatlan okok miatt lelte halálát egy, a lakhelyéhez közeli árokban.

2009. november 24-én, életének 36. életévében holtan találták Amy Black operaénekesnőt egy keyinghami ház előtti árokban. A rendőrség eddig még keresi magyarázatot arra, mi történhetett az ifjú csillaggal. Reményeik szerint a boncolás talán majd fényt derít a misztikus esetre.

Mindene volt az opera

Az 1973-as születésű Amy Black gyerekkorától operaénekesnek készült, tanulmányait a Royal Academy of Music falai között végezte. Azóta a legnépszerűbb zenés darabokban lépett fel, a Carmentől a Porgy és Bessig.

Sikereitől sem szállt el

Az English Touring Opera társulatával bejárta Angliát és Európa több nagyvárosát is, de egy ideig az Angol Nemzeti Operának is tagja volt. Ezenfelül nem egy operaversenyt megnyert, és olyan sztárokkal állhatott egy színpadon, mint Plácido Domingo.

Egy ideje azonban a népszerű és mindig mosolygós mezzoszopránt szívpanaszok gyötörték, így 2009 júniusában megoperálták. Rosszul működő artériás billentyűjét egy disznóéval pótolták, de emellett főütőerének 65 százalékát el kellett távolítaniuk a Chelsea-béli Royal Brompton Hospital orvosainak a nyolcórás beavatkozás során.

3 nappal a halála előtt még énekelt

Ennek következtében három hónapig nem tudott énekelni, ám októberben még visszatért kedvenc közönségéhez a beverley-i Toll Gavel metodista templomban.

Az elmúlt évek zenészhalottai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Utoljára halála előtt három nappal hallhatták a rajongói, amikor is a Driffield férfikórus vendégeként lépett színpadra.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Nem hiszem, hogy valaha is pótolni lehet Amyt. Csodálatos volt, és rendkívül magas színvonalon énekelt. Teljesen letaglózott minket a halálhíre - nyilatkozta Paul Brereton, az említett férfikórus koncertszervezője.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük