Megrendítő kép került elő Amy Winehouse-ról - Az utolsó koncertjén ilyen állapotban volt
Amy Winehouse 2011 júniusában lépett fel utoljára.

amy-winehouse-17-evesen-felvetel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amy Winehouse volt a világ egyik legtehetségesebb énekesnője. Különleges hangját rengetegen szerették, ráadásul a munkássága is kiemelkedő volt, pedig még mindig csak a húszas éveiben járt. Pályafutása alatt hat Grammy-díjat nyert. Nem is csoda, hogy az egész világot megrázta, amikor tragikus hirtelenséggel elhunyt 2011 júliusában, csupán 27 évesen.

Megrázó fotón az énekesnő

A sztár sajnos alkohol- és drogproblémákkal küzdött éveken keresztül, sokszor próbált leszokni, de sajnos nem tudta legyőzni a démonait. Az utolsó éveiben több fellépése is botrányosra sikeredett: 2011 júniusában lépett fel utoljára, Belgrádban, európai turnéja keretein belül, azonban nem jutottak eszébe a dalok szövegei, ezért kifütyülték. A Back to black című dala alatt el is sírta magát. Az alábbi megrázó felvétel ezen a koncerten készült róla.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Amy during her last concert ever. 💔

Velvet Coke ® (@velvetcoke) által megosztott bejegyzés,

A fotó is jól érzékelteti, hogy lelkileg egyáltalán nem volt jól az énekesnő, ennek ellenére nagy tervei voltak, talpra akart állni. Miután megjárta a sokadik elvonót, az alkotásba fektette az energiáját, egy új lemezt szeretett volna kiadni, azonban 2011 júliusában elhunyt. A hivatalos álláspont szerint alkoholmérgezésben halt meg. 

Ezt is szeretjük