Bikiniben is izzító a nemrég szült Alessandra Ambrosio
Alig három hónapja adott életét gyermekének a szépséges modell, máris visszanyerte irigyelt vonalait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alessandra Ambrosio családi benzinkutat üzemeltető szülei valószínűleg még álmukban sem gondolták volna, hogy vitorlafülű kislányuk egyszer a világ élvonalbeli modelljei körébe fog tartozni. Pedig a leánykának nyolcéves kora óta már csakis azon járt az esze, hogyan kerülhetne be a szakmába.


Első körben, mindössze 11 évesen, az önbizalmát jelentősen megcsappantó fülmizériáját ment megszüntetni egy sebész segítségével.  A műtét azonban nem várt következményekkel járt, két évig is elhúzódott, mire sikerült maga mögött tudnia a fájdalmas élményeket és elfelejteni a sebeket.

Bombázó anyuka

Kiskamaszként beiratkozott egy modelliskolába, és 15 éves korában már meg is kapta első megbízását. Karrierjét nagymértékben meglódította, hogy megnyerte az Elite Model Look versenyt, minekutána a brazil Elle címlapján pózolhatott büszkén.

Innentől fogva szinte kézről kézre adták a híres cégek, így az idők során olyan termékeket adtak el a bájaival, mint a Guess, a Revlon, a Rolex, a Gucci vagy az Escada. Ám legnagyobb sikereit a neves fehérneműcég, a Victoria’s Secret képviseletében aratja a 27 éves szépség, akiknek az ezredforduló óta dolgozik.

Illetve dolgozott, merthogy mostanában leginkább édesanyai teendőit látja el: barátjától ugyanis 2008. augusztus 24-én megszületett első kislánya. Persze a terhesség alatt sem hagyta abba a modellkedést, büszkén mutatta a fotókon egyre gömbölyödő pocakját.

A Models.com által a hatodik legszebb kifutótündérének választott Ambrosio, úgy tűnik, már vágyott egy kis babanélküli ejtőzésre a medencében – legalábbis a nemrég készült fotókon sehol sem lehet felfedezni a kis porontyot.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Azt viszont igen, hogy a talán éppen a saját fürdőruha-kollekciójának egyikében feszítő modell igencsak visszafogyott korábbi karcsú önmagára, ami három hónappal a szülés után nem kis teljesítmény.

Ezt is szeretjük