Borzalmasan elgyötört smink nélkül Amanda Seyfried
A Mamma Mia! sztárja többnyire igyekszik glamúrosan kinézni, de néha megmutatja valódi arcát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár úgy tűnik, Hollywoodban a sztárok élete csakis a csillogásról és a dicsfényről szól, bizony ott is keményen meg kell dolgozni a sikerért és az elismertségért.

Erről Amanda Seyfried, a Mamma Mia! szőkesége is eleget tudna mesélni. Bár a színésznő igyekszik alkalmazkodni az emberfeletti - és egészségtelen - követelményekhez, nem győzi hangsúlyozni, mennyire gyűlöli, hogy örökösen küzdenie kell a karcsúságért.

Gyűlöli és szereti

- Már egy ideje nyerskoszton élek, borzasztó, de hatásos. Tudják, mit ettem például tegnap? Spenótot. Csak és kizárólag spenótot, néhány szem maggal. Azt hiszem, ha nem futnék, illetve járnék rendszeresen edzeni, sosem lennék ennyire vékony. De bárhogy is utálom az egészet, sajnos másképpen esélyem sem lenne arra, hogy kapjak egy jó szerepet - panaszkodott az Esquire magazinnak.

Bizonyára az örökös görcsölés és koplalás tehet róla, hogy a 24 éves szépség mellett valószínűleg mindenki elmenne, ha smink nélkül szembejönne az utcán. Seyfried ugyanis festék híján leginkább egy kialvatlan tinilányra hasonlít, mintsem egy glamúros hollywoodi sztárra - akinek egyébként szereti láttatni magát.

Csinos, ha kell

Mint legutóbbi filmje, a Chloe New York-i premierjén március 15-én, amikor is égszínkék ruhájában és hullámos frizurájával maga volt a pikáns elegancia.

Az izgalmas thrillerben egyébként a színésznő egy call girlt alakít, akit a Julianne Moore által játszott feleség felbérel, hogy csábítsa el a férjét. A nő ugyanis arra gyanakszik, élete párja - Liam Neeson - megcsalja. Ám az események, mint azt már megszokhattuk, nem várt fordulatot vesznek.

Érdekesség, hogy a dráma tulajdonképpen egy 2003-as francia film, a Nathalie remake-je, melyben Emmanuelle Béart keltette életre a call girlt.

Ezt is szeretjük