Anyaszült meztelenre vetkőzött az egykori tinisztár
Amanda Seyfried új filmében bátran mutatta meg pucér testét, sőt, még leszbikus kalandba is keveredett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Seyfried egyelőre nem tartozik az álomgyár A-kategóriás szupersztárjai közé, de ha így folytatja, egy-két éven belül könnyen méltó vetélytársa lehet majd például Megan Foxnak. A 24 éves amerikai színésznő jól ismeri azokat a trükköket, amelyeket érdemes bevetni egy kis hírnévnövelés érdekében.

Seyfried ugyanis legújabb filmje, a Chloe kedvéért szemrebbenés nélkül szabadult meg az összes ruhájától a pasik legnagyobb örömére. A szőke bombázónak semmi oka az aggodalomra, ha egy kis pucérkodásra kerül sor, hiszen kifejezetten formás idomokkal áldotta meg a sors.

Nyomasztó thrillernek ígérkezik

Seyfried játssza a neves művészfilmrendező, Atom Egoyan legújabb alkotásának prostituált címszereplőjét, aki akarva-akaratlanul is felforgatja egy első pillantásra idillinek tűnő család életét.

A Julianne Moore alakította feleség ugyanis őt béreli fel, hogy csábítsa el férjét, aki megérzése szerint megcsalja őt.

A thriller bemutatója azonban az ifjú színésznő meztelen testének látványa mellett más pikáns meglepetéseket is tartogat.

Az egyik jelenetben ugyanis Moore és Amanda egy meglehetősen forró leszbikus csókot vált!

Nem először csókolt meg nőt

Nem ez volt az első eset azonban, amikor a feltörekvő színésznő - aki 11 éves korában modellként kezdte karrierjét -, valamint egy nőnemű kollégája a kamerák kereszttüzében nyalták-falták egymást.

A tavaly készült Ördög bújt beléd című horrorfilmben ugyanis éppen Megan Foxszal kellett csókolóznia, ám a vallomások szerint egyikük sem élvezte igazán a jelenetet, annak ellenére, hogy Fox korábban már bevallotta biszexualitását. Megan Fox ugyanis elmondta, ki nem állhatja, ha végig kell néznie az említett pillanatot, míg Seyfried úgy fogalmazott, hogy kényelmetlen volt számára a forgatásnak ez a része.
Ezt is szeretjük