Szülés után is bájosan szexi Amanda Peet
Amanda Peet, a Bérgyilkos a szomszédom dögös sztárja 2007-ben adott életet lányának, de ez egyáltalán nem látszik rajta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Peet kétségtelenül azok közé a sztárok közé tartozik, akinek nem szállt a fejébe a siker. Amikor kell, játszik, de ha kikapcsolják a reflektorokat, rohan haza a családjához. Talán éppen e lazaság miatt tudta megőrizni kislányos báját, annak ellenére, hogy immáron egy két és fél éves kis lurkóval büszkélkedhet.


Persze a pajkos csibészség legalább annyi szerepet játszik életében, mint az anyaság. Férjével, David Benioff forgatókönyvíróval - ő jegyzi a Tróját és az X-Men kezdetek: Farkas scriptjét - ugyanis három éve egy vakrandin jött össze. 

A találkozó azonban olyannyira jól sikerült, hogy nem sokkal később, 2006 szeptemberében össze is házasodtak. Kislányuk, Frances Benioff pedig 2007 februárjában bújt ki a mami pocakjából.

Bár mindennapjaik hasonlóan telnek, mint az egyszerű szülőké, azt azért elárulta a 37 éves színésznő, hogy igyekeznek szexuális életüket olykor-olykor feldobni valami ínyencséggel - már amikor a picur kettesben hagyja őket.

- A férjemmel éppen a Seinfeldet néztük, amikor az egyik szereplő, Elaine azt mondta: „Nem szeretkezhetsz a fürdőkádban, az lehetetlen.” Hát, mi csak egymásra néztünk, és azt gondoltuk: „Á, dehogyis lehetetlen. Kicsit csúszós, az igaz, de jó buli” – mesélte mosolyogva egy magazinnak.

Jack Nicholson szeretője is volt

Amanda Peet nevét a rajongók a Jack és Jill, továbbá a már említett Seinfeld szitkomból ismerhetik, de az igazi sikert a 2000-es Bérgyilkos a szomszédom hozta el a szépség számára, ahol lelkes bérgyilkostanoncként itta Bruce Willis minden szavát.

A filmnek köszönhetően a következő évben máris felkerült a People magazin által minden évben összeállított listára, amelyen a világ ötven legszebb nője szerepel. Majd olyan mozikban is lehetőséget kapott a szereplésre, mint az Ütközéspont Samuel L. Jacksonnal és Ben Affleckkel, vagy az Azonosság című lélektani krimi, ahol többek között John Cusack és Ray Liotta mellett bukkant fel. Sőt, a Minden végzet nehéz romantikus komédiában - legalábbis kezdetben - Jack Nicholson szeretőjét alakította! Karrierje még a kezdeti babázós időszakban sem torpant meg, tavaly az X-akták: Hinni akarokban csinos ügynöknőt játszott. Egy hónap múlva, november 12-én pedig a 2012 című világvége-jóslatos drámában látható, ismét John Cusack oldalán.
Ezt is szeretjük