A 2000-es évek gyönyörű tinisztárja volt - Új külsejével kizárt, hogy felismernéd Amanda Bynest
Plasztikáztatott és extravagáns frizurát csináltatott magának.

amanda-bynes-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Bynes a 2000-es években a tinik nagy kedvence volt: a sztárüdvöske olyan filmekben szerepelt, mint a Miről álmodik a lány?, A micsoda srác ez a lány, a Hajlakk vagy a Könnyű nőcske, de még saját műsora is volt The Amanda Show címmel.

Extravagáns az új külseje

A színésznőt a természetes szépsége miatt szerették leginkább a rajongók: smink nélkül, laza farmerban és trikóban is roppant bájos volt, így sokan szerettek volna rá hasonlítani. Újabban viszont nagyon messze áll a természetességtől - eddig is merész, platinaszőke loknikkal hódított, most azonban még messzebbre ment, és vattacukorpinkre festette a haját.

Persze nem ez az egyetlen változás a külsejében, hiszen a drog- és alkoholfüggősége nagyon megváltoztatta az arcvonásait, ehhez pedig hozzájöttek a plasztikai műtétek: kétszer szabatta át az orrát, és a kebleit is megnagyobbíttatta annak ellenére, hogy még csak 33 éves, és nem is igazán lett volna szüksége a beavatkozásokra.

Amanda Bynes már kilenc éve nem állt kamerák elé, utoljára a Könnyű nőcskében láthattuk Emma Stone oldalán. Szomorú az oka az eltűnésének: rehabon kezelték a függősége miatt, aztán pedig a depresszióját próbálták kezelni. Sajnos az utóbbi azóta is fennálló probléma, ezért még mindig rendszeresen jár pszichiáterhez, hogy segítsenek rajta.

A megváltozott külseje miatt korábban sok aggódó kommentet kapott a rajongóktól, akik megjegyezték azt is, hogy jobban szerették a természetes vonásaival. Valószínűleg nem örült a hozzászólásoknak, ugyanis kikapcsolta a kommentszekciót a képei alatt, így már maximum lájkolni lehet az általa posztolt felvételeket.

Így néz ki ma Huncutka

Emlékszel még a Huncutka göndör kislányára? Nézd meg, hogy néz ki ma!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük