Hihetetlen, hogy ő az! Ismert színésznőre bukkantunk egy 1985-ös filmben!
Arnold Schwarzenegger elrabolt kislányát játssza.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1985-ben rendezett Kommandó című film főszereplője Arnold Schwarzenegger, aki egy a lányát mindennél jobban féltő exkommandóst játszik.

Schwarzenegger kislányát a film elején elrabolja egy dél-amerikai diktátor, akit korábban a színész karaktere, John Matrix fosztott meg a hatalomtól.

Schwarzenegger lánya Milano volt

A kislány, Jenny Matrix szerepét Alyssa Milano játssza, aki a film készítésekor 13 éves volt.

Az idén 42 éves kétgyermekes színésznő a Kommandó elején együtt fagyizik izomkolosszus apukájával, majd csobbannak egyet a medencében, később pedig a tenyerükből etetnek meg egy őzikét.

Ezután katonák érkeznek a házukhoz, hogy elmondják, veszélyben vannak. Néhány perccel később a kislányt elrabolják.

John Matrix ezt nem hagyja annyiban, látványos akciójelenetekben bizonyítja, az ő gyerekét senki nem veszélyeztetheti.

Alyssa Milano nevét a Merlose Place című sorozat óta ismeri a világ, ebben Jennifer Mancinit alakította 1997 és 1998 között. Ezután kapta meg a Bűbájos boszorkák egyik főszerepét, ami szintén hatalmas siker lett.

A színésznő 2009-ben ment hozzá második férjéhez, Dave Bugliarihoz, gyermekeik 2011-ben és 2014-ben születtek meg.

- Néhányan biztosan azt mondanák, ezek szépséghibák, de ha van egy kisbabád, ezek a szépség jelei - mondta a terhességei során kialakult striáiról Milano egy tévéműsorban, ahol elárulta, nemcsak a hasán látszanak a csíkok, hanem a fenekén és a mellén is.

Legutóbb a Mistresses című sorozatban láthattad, ami jelenleg is fut, igaz a színésznő tavaly ősszel kiszállt belőle, hogy többet lehessen kisgyermekeivel.

Ezt is szeretjük