Alyssa Milano így akasztotta ki kollégáit a Bűbájos boszorkák forgatásán: kollégája tálalt ki róla
Rose McGowan szerint Alyssa Milano miatt volt mérgező a légkör a Bűbájos boszorkák forgatásán.

alyssa-milano-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1998-ban indult Bűbájos boszorkák óriási népszerűségnek örvendett világszerte, hazánkban 2003 és 2007 között a TV2 sugározta a szériát. Alyssa Milano, Holly Marie Combs és Shannen Doherty voltak az eredeti főszereplők. Doherty végül a harmadik évad végén kiszállt, annak érdekében, hogy a trió megmaradjon, egy új karaktert találtak ki a forgatókönyvírók, így került Rose McGowan a képbe, aki pillanatok alatt belopta magát a rajongók szívébe.

A sorozat végül nyolc évad után, 2006-ban ért véget. Az elmúlt években többször terjedtek a pletykák a színésznők valós viszonyáról, számos írás jelent meg például Milano és Doherty konfliktusairól. A Paige karakterét alakító Rose McGowan a Twitteren árult el néhány részletet kolléganőjéről, akivel összerúgta a port a közösségi oldalon.

Alyssa Milano így viselkedett a Bűbájos boszorkák forgatásán

Az Egyesült Államokban ősszel lesznek a választások, így nem csoda, hogy egyre több híresség mondja el politikai nézeteit közösségi oldalán. Alyssa Milano a Twitteren kiállt a demokraták mellett, és beszólt egykori kolléganőjének, Rose McGowannek, aki a demokratákat szörnyetegeknek és csalóknak nevezte. A színésznő nem volt rest, kemény szavakkal támadott vissza. Első körben kifejtette, hogy szerinte Milano ellopta az amerikai aktivista, Tarana Burke gondolatait, amelyeket a #metoo mozgalomról fejtett ki, majd ezután leírta, milyen szörnyű emlékeket őriz arról az időszakról, amikor még együtt dolgoztak.

- A Bűbájos boszorkákban hetente 250 ezer dollárt kerestél. Mégis üvöltve azt vágtad a stáb fejéhez, hogy nem fizetnek neked eleget ahhoz, hogy tovább csináld ezt a sz*rt. Minden egyes nap ijesztően viselkedtél. Mindig sírtam, amikor új évadhoz szerződtünk le, mert annyira mérgezővé tetted a légkört a forgatásokon - fogalmazta.

A kemény vádakra Milano nem reagált, helyette letiltotta McGowant a közösségi oldalán.

Ez a kép 2007-ben készült a két színésznőről.
Ez a kép 2007-ben készült a két színésznőről.
Fotó: KMazur / Getty Images Hungary

A 47 éves színésznőnek nem vele volt az egyetlen konfliktusa, egyes pletykák szerint Shannen Doherty pont miatta hagyta ott a sorozatot, mert annyira nem bírták egymást elviselni. Az E! News összefoglaló cikke szerint csak akkor kommunikáltak, amikor nagyon szükséges volt, egyébként még az egymásnak való köszönés is nehezükre esett. A show készítői még egy mediátort is felfogadtak, hátha végre szent lesz a béke a két színésznő között, de a szakember végül nem járt sikerrel. A mai napig többféle információ terjed arról, hogy Dohertyt elbocsátották kolléganője miatt, vagy ő maga szállt ki végül, a színésznő távozásáról így nyilatkozott az Entertainment Weeklynek:

- Túl sok volt a dráma a forgatásokon, bennem már nem volt meg az a szenvedély, ami hajtott volna, hogy tovább dolgozzak a csapattal - magyarázta akkor Doherty, aki bár nem nevezte meg, ki miatt volt rengeteg feszültség, de sokak szerint egyértelmű, hogy Alyssára gondolt, amiatt is, mivel a Pipert alakító Holly Marie Combs az egyik legjobb barátnője volt akkoriban.

Szerelmespárt játszottak, mégis utálták egymást

Képes összeállításunkban olyan színész párosokat mutatunk, akik bár szerelmeseket alakítottak, a valóságban egyáltalán nem szívlelték egymást.

Ezt is szeretjük