Tiszta anyja! Íme, az Amerikai Pite sztárjának első babafotói
Alyson Hannigan hat hete hozta világra második kisbabáját, aki a Keeva Jane Denisof nevet kapta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alyson Hannigan május 23-án adott életet második kislányának, Keeva Jane-nek. Az első babafotók alapján a kislány minden arcvonását híres édesanyjától örökölte.

A 38 éves színésznőt és családját a kaliforniai Will Rogers parkban töltött sétájuk közben kapták lencsevégre a szemfüles fotósok, de úgy tűnt, a boldog anyukát egyáltalán nem zavarja a dolog, hiszen férje, Alexis is büszkén fotózta őket.

Nagyon élvezi az anyaságot

Alyson már az első gyermeke, Satyana születése után úgy érezte, hogy a terhesség és a kisbaba érkezése mindent teljesen megváltoztatott körülötte:

- A lányom az életemben egy olyan helyre került, amiről azt sem tudtam, hogy létezik. Igazi áldásnak érzem, hogy végre elindulhattam az anyaság útján - mondta el az amerikai US Weekly magazinnak.

Kislányai egyébként nem csak külsőre hasonlítanak édesanyjukra: a színésznő arról is beszélt, hogy a már három éves Satyana ugyanazokat a dolgokat szereti, amiket ő is szívesen csinált gyermekkorában.

- A hollywoodi törvények szerint négy héttel szülés után máris bomba formában kellene lennem - tette közzé ironikus véleményét hivatalos Twitter-oldalán.

Nem akar máris fogyókúrázni

Ő azonban úgy döntött, esze ágában sincs kínozni magát, inkább kiélvezi az anyaságot, maximum annyit hajlandó megtenni, hogy néhány dolgot megváltoztat az étrendjében. Célja pedig nem a tökéletes alak, csak a mostaninál laposabb has.

A színésznő terhessége az Így jártam anyátokkal című sorozatba is bekerült: a készítők úgy döntöttek, hogy a nem túl felelősségteljes Lily is babaváró kalandokat éljen át naiv és könnyelmű történetbeli szerelmével, Marshall Eriksennel.

A CBS tájékoztatása szerint a sorozat nyolcadik évadát szeptemberben láthatják a nézők, amely a lejáró szerződések miatt az utolsó széria is lehet, de készítenek két kiegészítő részt is, amely folytatás esetén átvezeti a történetet a kilencedik évadba.

Ezt is szeretjük