Borzasztóan eltorzult Allaura Sweet melle a plasztikák miatt
A fiatal pornószínésznő melleinek borzalmas látványa még az erős idegzetűeket is megviselheti.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Allaura Sweet borzalmasan szétműtött mellei még az erősebb idegekkel megáldott olvasóinknál is könnyedén kiverhetik a biztosítékot. Persze hozzá kell tennünk, hogy a 21 éves pornósztár torz cickóihoz hasonló rémséget talán még mi sem láttunk - egészen mostanáig.

A cenzúrázatlan kép ide kattintva tekinthető meg.


Sweet csak néhány éve dolgozik az erotikus szakmában, ám mégis úgy döntött, hogy mesterséges úton növeli meg melleinek méretét, hiszen a hatalmas léggömb-lökhárítók mindig is jól jöttek a forgatások során.

Ám pechjére rossz orvost választott, akinek sikerült teljesen elcsúfítania az amúgy eredetileg formás melleit. A látvány iszonyatos, az egészben mégis az a legbizarrabb, hogy ezzel a groteszk felsőtesttel vajon miért mosolyog olyan boldogan és felhőtlenül a kamerába?

Már van egy gyermeke is

A róla készült újabb fotók tanúsága szerint azonban egyelőre nem sikerült korrigálni ezt a szépészeti műhibát, ám ez úgy tűnik, hogy nem csak őt, de a szexfilmek rendezőit sem túlságosan zavarja.

Allaura Sweet eddigi filmszerepei alapján a bevállalós pornósok közé tartozik, hiszen több hardcore szexfilmben is kényeztette partnereit. Eredeti neve Nicole Moore, aki Missouriból származik, de végül Californiában vágott bele pornókarrierjébe.

Saját bevallása szerint nem akarja egész életében ezt csinálni, és arról álmodozik, hogy olyan gyerekek védőügyvédje lesz, akiket otthonaikban bántalmaztak.
Ami érthető, hiszen Allaura Sweet már anya, van ugyanis egy kis gyermeke.

Ezzel kapcsolatban többen is megkérdezték tőle, hogy mit fog majd mondani foglalkozásáról évekkel később neki, de őt egyelőre ez nem igazán érdekli.

Ezt is szeretjük