Kizuhant a másodikról Anna Kurnyikova 5 éves kisöccse
Alla Kurnyikova csak a bankba el, ám ez idő alatt ötéves fia kizuhant a második emeletről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2010. január 19-én, kedden letartóztatták Anna Kurnyikova édesanyját, Alla Kurnyikovát gyermeke veszélyeztetése miatt, adta hírül a People.

Együtt a család

A világhírű teniszcsillag édesanyja ugyanis közel egy órára egyedül hagyta kétmillió dolláros házában az ötéves Allant, amíg ő elment a bankba és a postára.

Kiesett a második emeletről

Ez idő alatt Anna Kurnyikova féltestvére tisztázatlan körülmények között kiesett egy második emeleti ablakból. A szomszédok azt követően hívták a rendőrséget, hogy meglátták a kisfiút, amint vizesen és izgatottan fel-alá járkál az épület előtt.

Allan azt mondta a helyszínre érkező rendőröknek, hogy kiugrott az ablakon, majd - mivel nagyon fájt a lába - bement az úszómedencébe.

A közel ötméteres zuhanást követően a mezítlábas Allan a köves talajra esett, két légkondicionáló egység közé. Bár csak könnyebb sérüléseket szenvedett, a biztonság kedvéért a mentők a helyi kórházba szállították, majd megpróbálták elérni az édesanyját.

Egyedül hagyta a lakásban

Amikor Alla Kurnyikova visszatért otthonába, a rendőrök bevitték a Palm Springs-i őrsre, ahol a 46 éves nő azt mondta: fia a kanapén tévézett, és mivel nem akart vele menni, úgy döntött, hogy otthon hagyja felügyelet nélkül.

Előtte azért bezárta az ajtókat, és egy mobiltelefont is adott neki, hogy bármikor felhívhassa, amíg ő távol van.

A sztármamit végül háromezer dolláros óvadék ellenében helyezték szabadlábra, és egyelőre nem válaszol az őt kereső újságírók hívásaira.

A közvélemény szemében azonban hibás döntését ezúttal olcsón megúszta, mivel az eset könnyen tragédiával is végződhetett volna.

Ezt is szeretjük