Alkoholista sztárok legkínosabb ittas botrányai

Íme, 4 évek óta durván vedelő hollywoodi színész, aki holtrészegen fetrengve égette le magát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

David Hasselhoff

A nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb sorozatsztárja már jó ideje küzd az alkoholizmussal. 2006-ban például úgy leitta magát, hogy szó szerint kidobták egy londoni klubból, néhány hónappal később pedig a Heathrow repülőtéren okozott ittasan botrányt, miután nem engedték felszállni az utasszállítóra.


Hasselhoff a jelek szerint azóta se nagyon tudta feldolgozni, hogy megöregedett, és Hollywood kíméletlenül átlépett rajta.

2007-ben került nyilvánosságra az a kiábrándító videó, amit az 56 éves sztár lánya rögzített. A színész akkor holtrészegen fetrengett a földön, és egy hamburgert próbált kézzel-lábbal elfogyasztani, de még az se nagyon sikerült neki.

A piálást pedig ígérete ellenére ezek után is képtelen volt abbahagyni, ami egyre inkább meglátszik rajta. Néhány hete például rákvörös fejjel és alaposan betintázva kapták lencsevégre a lesifotósok, ám hiába a mosoly, a Baywatch és Knight Rider egykori szívtiprója szánalmasan festett.

Nick Nolte

A hetvenhez közeledő, Oscar-jelölt színésznek is nap mint nap meg kell küzdenie démonaival. Hiába a kivételes tehetség és az emlékezetes alakítások, Nolte Hollywood egyik valóra nem vált ígéreteként öregedett meg.

Az egykor szép reményű sztár az évtizedek alatt ugyanis több hegynyi kokaint és hordónyi whiskey-t fogyasztott el, ami alaposan lerombolta szívtipró megjelenését.


Nolte leharcolt fejét látva szinte érezni a belőle áradó alkoholbűzt, a sztár pedig a masszív alkoholisták szokása szerint nem tudta megállni, hogy ne a nyilvánosság előtt égesse le magát. A Trópusi vihar forgatása során például úgy berúgott, hogy a hawaii reptér várótermének padlóján kötött ki eszméletlenül! Ám hiába rajongunk Nolte-ért, sajnos nem valószínű, hogy valaha is talpra áll.

Rip Torn

Habár a 78 éves színész több évtizedes pályafutása során tucatnyi film hosszabb-rövidebb mellékszerepében tűnt fel, nem lett belőle igazi szupersztár. Ebben talán közrejátszott nehéz és agresszív természete is. A Szelíd motorosokban eredetileg ő játszotta volna Nicholson szerepét, ám azonnal lecserélték, miután alaposan elszállva egy kést szorított Dennis Hopper torkához. Egy másik forgatáson pedig Norman Mailer világhírű írót háromszor verte fejbe egy kalapáccsal! Érthető, ha ezek után nem szívesen dolgoznak vele a rendezők, az pedig csak tovább rontja helyzetét, hogy Rip Torn az elmúlt években súlyos alkoholista lett.


A sok tömény kártékony hatása az ő arcán is meglátszik, de ittas botrányaival is sikerült magára felhívnia a figyelmet. 2004-ben például betintázva belehajtott egy taxiba, 2006-ban pedig egy traktorral ütközött össze. Ám hibáiból azóta sem tanult, hiszen idén január elején megint részegen ült a volán mögé, a rendőrök pedig azonnal kiszúrták.

Jonathan Rhys Meyers

A 31 éves brit színész olyan mélyre süllyedt az alkoholfüggőség pokoli mocsarában, hogy már az utcán is piával a kezében örökítették meg a lesifotósok. Persze ez semmi ahhoz képest, amikor teljesen szétcsúszva, merevrészeg arccal a földön fetrengve kapták le. Rhys Meyers-t a tévénézők az HBO Tudorok című történelmi sorozatából ismerhetik, amiben ő keltette életre VIII. Henrik angol uralkodót. A jóképű ír színész évek óta iszik, de végül rádöbbent vonzalmának patológiás oldalára, ezért az elvonó mellett döntött.


2005 májusában jelentkezett be először a kaliforniai Promises nevű elvonóra. Ám a kúra nem lehetett valami sikeres, mert mintegy két évvel később újra bejelentkezett, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon az alkohol örökké szomjas ördögétől.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ez azonban akkor sem sikerült neki, amit egy dublini reptéri ittas botrány követett, néhány hete pedig bejelentette, hogy harmadszorra is elvonóra megy. Csak reménykedni lehet, hogy lesz elég ereje és kitartása legyőzni függőségét.

OLVASD EL EZT IS!

  • botrány
  • mel gibson

Hullarészeg sztárok

Ezt is szeretjük