Zavarba ejtő fotó! Túl rövid ruhába bújt Alicia Keys
Bár Alicia Keys visszafogott eleganciájáról híres, most olyat mutatott, amire senki sem számított.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alicia Keys 29 éves korára komoly nővé és ismert előadóművésszé érett, emellett elegáns és visszafogott megjelenésével szerez elismertséget a nyilvánosság előtt, azonban néha még ő is képes hibázni.

Elég csak megnézni a néhány hónapja, Beyoncéval közös klipjének forgatásán készített képeket - merthogy bizony a szépséges énekesnő elfeledkezett magáról egy pillanatra.

Látszott a bugyija

Ahogy a stylistok kezei között üldögélt, egyébként is rövidke ruhája túlzottan felcsúszott. És nem más villant ki alóla, mint fehér bugyija, amit egy szemfüles paparazzó meg is örökített, a sztár bosszúságára.

Pedig sosem botrányokkal hívja fel magára a figyelmet, inkább tehetségével kerül előtérbe újra és újra. Albumait 11 millió példányban adta el, és a kritikusok is rendszeresen díjazzák munkáit, az évek során hat Grammyt kapott.

Persze el kell ismerni, az, hogy a vörös szőnyeges rendezvényeken mindig tökéletes külsővel jelenik meg, valószínűleg az őt körülvevő stábnak köszönhető.

Gyermeket vár barátjától

És hiába a természetes szépség, a fotósok annál jobban üldözik, hogy megörökíthessék a hétköznapokon nem mindig tökéletes megjelenésű, néhanapján pattanásos vagy éppen lepukkant ruházatú énekesnőt.

Egyébként a különleges hangú és gyönyörű sztár karrierje az évek során folyamatosan ívelt felfelé, az utóbbi időben olyan filmes szerepekben is megmutathatta magát, mint A méhek titkos élete. Ezenfelül jótékonysági tevékenységéről is ismert, Keep a Child Alive nevű alapítványa afrikai gyermekek tömegét menti meg az éhhaláltól.

Magánéletéről nem sokat beszél, ezért nagy meglepetést okozott, mikor májusban bejelentette, hogy gyermeket vár barátjától, Swizz Beatztől. Azt is elmondta, hogy az elkövetkezendő időszakban az anyai örömökre koncentrál majd, és kevesebbet lesz látható a nyilvánosság előtt.

Ezt is szeretjük