Titokban összeházasodott a színészpár - A hétvégén keltek egybe Ibizán
Összeházasodott az Oscar-díjas Alicia Vikander és Michael Fassbender.

alicia-vikander-michael-fassbender-eskuvo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alicia Vikander és Michael Fassbender 2014 végén kezdtek randizni egymással, amikor a Fény az óceán felett című filmjüket forgatták. Két éven át titkolták kapcsolatukat, először 2016 augusztusában beszéltek a viszonyukról.

Titokban keltek egybe

Ennek fényében nem is meglepő, hogy az esküvőjüket sem verték nagy dobra: a hétvégén családjuk és barátaik körében összekötötték az életüket Ibizán. A negyvenéves színész és 29 éves kedvese szűk körben házasodott össze, Alicia egy egyszerű, fehér nyári ruhában, Michael pedig világos vászonnadrágban érkezett a ceremóniára.

A párról már jegygyűrűs fotó is készült - enélkül valószínűleg azt sem tudnánk, hogy egybekeltek, hiszen mindketten nagyon zárkózottan kezelik a magánéletükkel kapcsolatos kérdéseket. Korábban Michael Fassbender ezt nyilatkozta:

- Az, hogy kit szeretek, csak rám tartozik. Nem értem, miért várják el tőlem, hogy egy kvázi idegennek meséljek a legprivátabb dolgaimról. Tudom, hogy sok A-listás sztárnál ez könnyen megy, de én szeretem megtartani magamnak, hogy kivel vagyok együtt - mesélte az Entertainment Weekly magazinnak.

Ezt is szeretjük