Fotó! Csúf pattanásos a tehetségkutató sztárja, Alexandra Burke

Alexandra Burke-öt, a Britain's Got Talent verseny ötödik évadának győztesét smink nélkül kapták le.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizony, az irigyelt popsztárok élete sem fenékig tejfel. A rendszertelen étkezés, a stressz és a kimerültség még a fiatalabbak szervezetét is igénybe veszi.


Erről bizonyára Alexandra Burke is órákig tudna mesélni, a britek üdvöskéjének bőrén ugyanis láthatóan nyomot hagyott a hektikus életmód. A 21 éves sztár smink nélküli arcát mostanra pattanások csúfítják, és valószínűleg hatalmas Chanel-szemüvege sem csupán divathóbortból takarja szemeit.

Sztár lett belőle

Tény, az X Factor ötödik évadának nyertesével nagyot fordult a világ tavaly óta, amikor is feltörekvő énekesnőjelöltből hirtelen a szigetország egyik kedvencévé nőtte ki magát a tehetségkutató műsornak köszönhetően.

Mivel végül ő jött ki győztesen a versengésből, a szabályzat szerint rögtön lemezszerződést is ajánlottak neki - rajongói azonnal lecsaptak első kislemezére, amint megjelent.

Sikert sikerre halmoz

A 2008 decemberében kiadott Hallelujah-ból rögtön az első napon 105 ezer darab kelt el! Debütáló albuma, az Overcome október 19-én látott napvilágot, a róla kimásolt dalok - mint például a Bad Boys - pedig egyre feljebb kúsznak a slágerlistákon.

Ráadásul élő koncertekkel is elkényezteti a popzene iránt érdeklődőket. Legutóbb például Írországban lépett fel - a Cheerios Childline rendezvényen több dallal is megörvendeztette az egybegyűlteket.

Sőt, azt is elárulta a közönségnek, miután elénekelte Beyoncé: Listen című slágerét, hogy az amerikai dívához szeretne hasonlítani.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hát, akkor először is a pattanásoktól kellene megszabadulni - a többit pedig meglátjuk.

Ezt is szeretjük