Fotó! Csúf pattanásos a tehetségkutató sztárja, Alexandra Burke

Alexandra Burke-öt, a Britain's Got Talent verseny ötödik évadának győztesét smink nélkül kapták le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizony, az irigyelt popsztárok élete sem fenékig tejfel. A rendszertelen étkezés, a stressz és a kimerültség még a fiatalabbak szervezetét is igénybe veszi.


Erről bizonyára Alexandra Burke is órákig tudna mesélni, a britek üdvöskéjének bőrén ugyanis láthatóan nyomot hagyott a hektikus életmód. A 21 éves sztár smink nélküli arcát mostanra pattanások csúfítják, és valószínűleg hatalmas Chanel-szemüvege sem csupán divathóbortból takarja szemeit.

Sztár lett belőle

Tény, az X Factor ötödik évadának nyertesével nagyot fordult a világ tavaly óta, amikor is feltörekvő énekesnőjelöltből hirtelen a szigetország egyik kedvencévé nőtte ki magát a tehetségkutató műsornak köszönhetően.

Mivel végül ő jött ki győztesen a versengésből, a szabályzat szerint rögtön lemezszerződést is ajánlottak neki - rajongói azonnal lecsaptak első kislemezére, amint megjelent.

Sikert sikerre halmoz

A 2008 decemberében kiadott Hallelujah-ból rögtön az első napon 105 ezer darab kelt el! Debütáló albuma, az Overcome október 19-én látott napvilágot, a róla kimásolt dalok - mint például a Bad Boys - pedig egyre feljebb kúsznak a slágerlistákon.

Ráadásul élő koncertekkel is elkényezteti a popzene iránt érdeklődőket. Legutóbb például Írországban lépett fel - a Cheerios Childline rendezvényen több dallal is megörvendeztette az egybegyűlteket.

Sőt, azt is elárulta a közönségnek, miután elénekelte Beyoncé: Listen című slágerét, hogy az amerikai dívához szeretne hasonlítani.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hát, akkor először is a pattanásoktól kellene megszabadulni - a többit pedig meglátjuk.

Ezt is szeretjük