Máris ráuntak egymásra? 2 év után váratlanul szakított az ismert sztárpár
Alexander Skarsgard és Kate Bosworth külön utakon folytatják.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint egy két éve tartó párkapcsolat után Alexander Skarsgard és Kate Bosworth váratlanul szakítottak, adta hírül a US Weekly.

A 28 éves amerikai színésznő és a 34 éves svéd színész hivatalosan sosem erősítette meg, hogy egy párt alkotnának, ennek ellenére románcuk nyílt titoknak számított a showbiznisz világában.

Közösen döntöttek így

A sztárpárt 2009 őszén hozták először hírbe az amerikai bulvárlapok, ám hollywoodi szokás szerint mindketten határozottan cáfolták, hogy összemelegedtek volna a Szalmakutyák remake-jének forgatásán.

Ami pedig a mostani szakításukat illeti: a pontos okokra egyelőre nem derült fény, egy bennfentes csak annyit osztott meg a magazinnal, hogy közösen határoztak így, és nem mostanában történt.

- Együtt döntötték el, hogy külön utakon folytatják, és már egy ideje megtörtént a szakítás – nyilatkozta az egyik forrásuk.

Egy másik nővel flörtölt

A jelek szerint a True Blood – Inni és élni hagyni című sorozat jóképű sztárját nem viselte meg túlságosan, hogy véget ért párkapcsolatuk, a közelmúltban ugyanis egy másik nővel látták összemelegedni.

A beszámolók szerint július 21-én a San Diegói Comic Con fesztivál Film Disctrict nevű eseményén Alexander Skarsgard ugyanis egy barna szépséggel flörtölt a nyílt színen, akivel aztán együtt is távozott!

- Alexander egyedülálló és nagyon élvezi, hogy megint a figyelem középpontjában van – tette hozzá a bennfentes.

Ezt is szeretjük