Hónapokig titkolták! 2 év után elvált férjétől a népszerű színésznő
Alexa Vega és Sean Covel válását még márciusban kimondták, de csak most hozták nyilvánosságra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két év után döntött úgy Alexa Vega amerikai színésznő, hogy elválik nála 13 évvel idősebb férjétől, a sikeres és jóképű filmproducer Sean Coveltől.

A pár 2010 októberében kötött házasságot, western stílusú esküvőjük pedig a vőlegény lakóhelyéhez közeli dél-dakotai Homestake Opera House-ban volt, ahol a Kémkölykök rendezője, Robert Rodriguez kísérte az oltárhoz a színésznőt.

Kibékíthetetlen ellentétek

Bár már március 5-én beadták a válókeresetet a Los Angeles-i bíróságon, az egyik leggyakoribb válóokra hivatkozva, mégis csak most hozták nyilvánosságra.

Ismerőseik szerint a korkülönbség is okozhatta, hogy végül a válás mellett döntöttek, bár a színésznő csak ködös idézeteket posztolt válásáról Twitter-oldalán.

- Nem arra valók vagyunk, hogy a tökéletes embert szeressük, hanem hogy a társunk apró hibáit is el tudjuk fogadni - tette közzé Sam Keen aforizmáját.

Válásuk azonban váratlansága ellenére nem kerül majd be a legnagyobb hollywoodi válási botrányok közé, mert még az esküvő előtt kötöttek egy komoly házassági szerződést, amely alapján most gond nélkül fel tudták osztani a frigy alatt közösen szerzett anyagi javaikat.

Újra önfeledten tud mosolyogni

A Kémkölykök 23 éves sztárja nemrégiben már egyedül jelent meg az ESPN magazin 4. Body Issue gáláján, a Los Angeles-i Belasco színházban. Nem fogta vissza magát, merészen rövid, lenge fehér ruhát viselt, amelyet egy egyszerű, mogyorószín Yves Saint Laurent magassarkúval egészített ki.

Bár a Kémkölykök által elért sikerét 2001 óta nem sikerült megismételnie, mégis megállíthatatlanul forgat. Idén kerül a mozikba Az órás lány című animációs film, melyben Tesla hangját kölcsönzi majd, jövőre pedig Sofia Vergara és Michelle Rodriguez mellett a Machete Kills egyik főszerepében is viszontláthatjuk majd.

Alexa egyébként azt is közzétette mikroblogján, hogy nyitott az új szerelemre, akár csak kedvenc regénye, A szürke ötven árnyalata főszereplője, Anastasia.

Ezt is szeretjük