Ijesztően vékonnyá fogyott az ifjú tévésztár
Anorexiagyanús képek
A 25 éves exmodell és tévésztár közszemlére tette aggasztóan csontos lábait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alexa Chungot a közelmúltban fotózták le Londonban, a 25 éves brit műsorvezető és tévésztár pedig alaposan ráijesztett rajongóira. Nem arról van szó, hogy Chung nem nézett volna ki jól az este folyamán, ám alakjával akadt némi gond. A fiatal celebmaca ugyanis kifejezetten soványnak tűnt, amivel sikerült is alapot adnia mindenféle szóbeszédnek.


Köztudott, hogy a hírességek körében egyre többen küzdenek valamilyen táplálkozási zavarral, amit a világért sem ismernének be a nyilvánosság előtt.

Chung fotóit elnézve egyetérthetünk azokkal, akik szerint ő is efféle betegségben szenved. Arról nem is beszélve, hogy piszkafa lábai kifejezetten csúf látványt nyújtanak - jobban tette volna, ha nadrágba bújik.

Kamaszkorában fedezték fel

Alexa Chung angol anya és kínai apa gyermekeként látta meg a napvilágot 1983 őszén. 16 éves korában fedezte fel egy modellügynökség, és már tinédzserként olyan, fiataloknak szóló magazinokban pózolt, mint az Elle Girl és a Cosmo Girl.

Emellett a Sunsilk, a Fanta, a Sony Ericsson és a Tampax reklámfilmjeiben is szerepelt. Ám elegendő volt négy év, hogy teljesen kiábránduljon a modellkedésből.

Ott is hagyta a szakmát, mivel saját bevallása szerint eltorzult a testképe, ami aláásta önbizalmát. A fentiek fényében nem tűnik véletlennek, hogy Chung ilyen aggasztóan vékony, hiszen ezek komoly problémák, amelyektől nehéz megszabadulni a showbiznisz világában.

Nem szerette a légkört

Ennek ellenére a tévésztár a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy fontolgatja a divatvilágba való visszatérést, bár az ott uralkodó légkört meglehetősen nyomasztónak tartja:

- Azért hagytam abba a modellkedést, mert valósággal fojtogatott. A szakmám a szenvedélyem volt, mégis folyamatosan kontroll alatt tartottak - megmondták, mit hogyan csináljak, miképp öltözködjem.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt pedig nem könnyű elviselni. Továbbra is keresnek, sőt, mióta mással foglalkozom, egyre vonzóbb ajánlatokat kapok – nyilatkozta a sztár a Daily Telegraph-nak.

Ezt is szeretjük