A kifutón nem így néz ki! Smink nélkül kapták lencsevégre a modellt
Fotók!
Alessandra Ambrosio nem vitte túlzásba a készülődést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alessandra Ambrosio kisebbik csemetéje, Noah most 17 hónapos, és egy nagyon mozgékony, rosszcsont kisgyerek, így a mamájának nem marad túl sok ideje magára. A szép modellt és párját, Jamie Mazurt Brentwoodban kapták lencsevégre, amint egy kellemes családi napot töltöttek együtt. A harmonikus pillanatokról készült fotók látszólag cáfolják a nemrég felröppent pletykákat, miszerint a modell és kedvese kapcsolata válságba került, és a szakításon gondolkoznak.

Alessandra Ambrosio boldognak tűnik a képeken, bár látszik, hogy reggel nem töltött túl sok időt a tükör előtt. Smink nélküli arca bizonyítja, hogy még egy Victoria's Secret-modell is sápadt festék nélkül. Az öltözködéssel sem sokat törődött: egy laza farmert viselt egy kötött szürke pulóverrel. Nézegesd meg a képeket!

Te felismered?

Christy Turlington valószínűleg nem örült a lesifotósoknak, ugyanis festetlen arccal lépett ki az utcára, és mint kiderült, így csupán egy átlagos nőnek tűnik. Kíváncsi vagy, hogy néz ki a szupermodell smink nélkül? Nézegesd meg a képeket!
 

Ezt is szeretjük