Holtrészegen villantott a hőzöngő Alessandro Ambrosio
Alessandra Ambrosiót egy buli után kapták le, a bódultság miatt pedig még fenekét is közszemlére tette.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A modellekre nem igazán jellemző, hogy holtrészegen mutatkoznak a nyilvánosság előtt. Éppen ezért okozott akkora meglepetést, amikor Alessandro Ambrosio alkoholtól bódultan bukkant fel egy buli után Nyugat-Hollywoodban.


A 28 éves brazil szupermodell a közelmúltban vett részt a Los Premios MTV 2009 Latin America Awards díjkiosztó gáláján. Majd a ceremóniát követően több más hírességgel együtt ő is átvonult a Voyeur neveztű nightclubba, ahol a fotók tanúsága szerint egy mámoros afterpartira került sor.

A sárga földig leitta magát

Ambrosiót a Voyuerből távoztában kapták lencsevégre, ám addigra a modellnek sikerült a sárga földig leinnia magát.

Kábult mosolya, lapos tekintete és elnagyolt mozdulatai arról tanúskodtak, hogy alaposan a pohár fenekére nézett a felkapott szórakozóhelyen.

A pokolian részeg modellnek ráadásul nem sikerült feltűnésmentesen elhagynia a klub épületét.

A gépkocsiba beszállva ugyanis falatnyi szoknyájából előbukkant feneke, ám a jelek szerint egyaránt nem zavarta a lesifotósok áradata.

A 2009-es év hatodik legjobban kereső szupermodellje nyolcéves korában választott pályát, miután meglátta egy címlapon Karen Mulder fényképét.

Álma nem sokkal később valóra vált: 12 évesen beiratkozott egy modelliskolába, 14 évesen pedig már ott volt az Elite Modell ügynökség brazíliai versenyének legjobb húsz üdvöskéje között.

Pályafutása elején azonban hosszú ideig nem volt önbizalma nagyra nőtt fülei miatt. A nem éppen szokatlan szépséghibát 11 plasztikai beavatkozás során sikerült korrigálniuk a sebészeknek, de a műtétek után két évvel kellemetlen komplikációk jelentkeztek. 

Ennek kapcsán 2006-ban azt nyilatkozta Tyra Banks beszélgetős műsorában, hogy ez az élmény egy életre elvette a kedvét a plasztikáztatástól.

Ezt is szeretjük