Tuti bombázóvá fogyott a bánathájas Alanis Morissette

Miután színész szerelme kidobta, mindent felzabált, ami a keze ügyébe került, végül nem mentek rá a ruhái.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Érdekes megfigyelni, hogy azok, akik valamilyen nehéz helyzetből a saját erejükből képesek kikeveredni, szinte sugároznak.


Talán mert büszkeséggel, elégedettséggel és magabiztossággal tölti el őket a tudat, hogy visszataláltak az élet napos oldalára. Az Alanis Morissette-ről nemrég készült fotók is alátámasztják a fentieket.

Bár a hét Grammy-vel büszkélkedő kanadai-amerikai énekesnő sosem tartozott a színpad bombázói közé, most mintha sikerült volna megtalálnia a benne rejlő nőt: szexisebb és üdébb, mint valaha.

Szinte újjászületett

Ezt pedig nem másnak köszönheti, mint sikeres fogyókúrájának. Ennek során több mint tíz kiló bánathájtól tudott megszabadulni, ami az elmúlt három évben rakódott testére.

Az énekesnő azután menekült a mértéktelen evészetbe, hogy vőlegénye, Ryan Reynolds színész szakított vele, és hamarosan elvette Scarlett Johanssont.

Természetesen az átalakulás nem ment magától, Morissette-nek a nagy adag akaraterőn túl némi külső segítségre is szüksége volt. Állítása szerint dr. Joel Fuhrman Eat to Live – magyarul: Egyél, hogy élj – című könyve terelte a helyes útra. A szerző nem ösztönzi szigorú diétára olvasóit, inkább a helyes táplálkozással kapcsolatban ad tanácsokat.

Emellett az énekesnő rendszeresen edz, amitől nemcsak karcsú lett, hanem fitt is. Ezen felbuzdulva újabb célt tűzött ki: szeretne indulni a maratonon.

– Naponta fél-egy óra hosszat súlyt emelek, valamint hetente legalább ötször futok, biciklizem, úszom. Szeretek kickboxolni és táncolni is. Régebben mindenem fájt reggelenként, amikor felkeltem.

Ilyenkor azzal vigasztaltam magam, hogy igen, ez van, ha az ember elmúlt harminc. Most viszont szinte kiugrom az ágyból, tele vagyok energiával.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Még az edzések után is úgy érzem, egész éjjel tudnék táncolni, és ez fantasztikus! – mesélte a 35 éves sztár, akire már a szerelem is újból rátalált Tom Ballanco ügyvéd képében.

Ezt is szeretjük