36 évesen babát vár Alanis Morissette
Alanis Morissette idén májusban ment feleségül Souleye-hoz, a házaspár tehát nem sokat várt a gyerekvállalással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Örömteli hírt közölt Alanis Morissette: a US Weekly legújabb számában jelentette be, hogy babát vár! A 36 éves kanadai születésű énekesnőt meglepetésként érte, hogy várandós, amelyre egy rutinvizsgálat során derült fény.

Morissette 2009 októberében kezdett el randizni MC Souleye rapperrel, néhány hónappal később, 2010. május 22-én pedig össze is házasodtak. Az eredetileg Mario Treadway nevezetű énekes előtt a csinos sztár évekig Ryan Reynolds színész jegyese volt.

Jól indult, aztán minden elromlott

A jóképű szívtipró - aki 2008-ban feleségül vette Scarlett Johanssont - 2002-ben kezdett járni Alanis-szel, eljegyzésüket pedig 2004 júniusában jelentette be hivatalosan az énekesnő. Kapcsolatuk a következő egy-két év során szépen alakult, majd elkezdtek érkezni a baljós előjelek.

2006 júniusában a People arról számolt be, hogy Morissette és Reynolds szakított, ám ezt egyikük sem erősítette meg, egy bennfentes később pedig azt nyilatkozta, hogy a sztárpár még igenis együtt van.

Mégis felbontották az eljegyzést

Ezzel egyidőben a Contact Music azt írta, hogy Morisette és Reynolds szakítása kacsa volt, bizonyítékképpen pedig egy olyan fotót közöltek, amin egymás kezét fogták Los Angelesben. Ennek ellenére 2007 februárjában szóvivőik elmondták: felbontották eljegyzésüket.

A 2011-ben érkező kis csöppség lesz Alanis Morissette első gyermeke, akinek érkezését Souleye is nagyon várja már.

A pár mellesleg Alanis házában ismerkedett meg, ahol az énekesnő egy meditációs rendezvényt tartott, elmondása szerint pedig első pillanattól fogva nagyon tetszett neki a rapper.

Ezt is szeretjük