Fotó: ez a 24 éves barna szépség Alain Delon gyermeke! Nézd meg a színész gyönyörű lányát
Anouchka Delon csodaszép nővé érett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon már 55 éves volt, amikor megszületett Anouchka nevű lánya 1990-ben, akkori - sorrendben második - feleségétől, Rosalie van Breemen holland modelltől, akivel 1987 és 2002 között voltak házasok.

Anouchka és Alain Fabien a szüleikkel
2010-ben Cannes-ban az apjával

A bájos kislány felnőve édesapja szakmáját választotta, és színésznő lett belőle, bár többnyire színdarabokban csillogtatja meg tehetségét.

Jelenleg egy komédiában látható a párizsi Michodiere színházban, mely 1969-ben Louis de Funes főszereplésével lett népszerű.

Ez nem más, mint a Hibernatus, magyarul a Heves jeges, melyet most Cannes-ban is bemutattak a Cinéma de la Plage-on, ahol általában régebbi sikerfilmeket vetítenek le.

Főként színházban játszik

Idén a Heves jeges mellett egyebek közt a választékban szerepelt az Apollo 13, a Terminátor és a Közönséges bűnözők is.

Anouchka néhány éve édesapjával is játszott egy darabban - a színműben apát és lányát alakították, ami Anouchka szerint jó hatással volt a kapcsolatukra is.

Amikor ezzel kapcsolatban megkérdezték, mit örökölt édesapjától, elmondta, hogy ugyanúgy képes félretenni a magánéleti gondjait, amint a színpadra lép, és teljes erőbedobással dolgozik.

Anouchka a színházban
Idei cannes-i készülődés

Bár igyekszik a maga erejéből előbbre jutni, azért a Le Figarónak adott interjújában azt is elárulta, olykor jól jön, hogy a nagy Alain Delon lánya.

- A minap fizettem a közértben néhány zsömléért, és 50 centtel kevesebb volt nálam. De amikor valahogy előjött, hogy Delon lánya vagyok, rögtön elengedték a hiányzó összeget - mesélte nevetve.

Ezt is szeretjük