Erős fájdalmakkal került kórházba Alain Delon! Titkolóznak az állapotáról
Részletek
Alain Delont vasárnap vitték be egy párizsi kórházba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Francia lapértesülések szerint Alain Delon súlyos beteg: a 78 éves francia színészt augusztus 3-án, vasárnap vitték be a párizsi Lariboisière kórházba súlyos hátfájdalmakkal. Végül a kórház idegsebészeti osztályán meg is műtötték, és állítólag azóta is bent van megfigyelésen. 

Bár egyes szemtanúk látták a sztárt, ahogy a mentősök támogatták, de sem a család, se a színész sajtósa nem adott ki hivatalos nyilatkozatot az állapotáról.

Az elmúlt években már többször kezelték a színészt szívritmuszavarral, 2012-ben egy kisebb műtétet is végrehajtottak rajta.

Az 1935-ben született Alain Delont még mindig a legismertebb francia férfi szexszimbólumok között tartják számon. A jóképű színész olyan filmekkel alapozta meg hírnevét, mint a Christine, a Rocco és fivérei, A párduc, a Kalandorok, a Medence, a Borsalino, vagy a Zsarutörténet. Számos hódítása mellett a Romy Schneiderhez fűződő viszonyát a sajtó is élénk érdeklődéssel követte. Kétszer volt házas és több élettársi kapcsolatban is élt, négy gyermeke van, a legfiatalabb, ifj. Alain Delon 20 éves.

Férfi szexszimbólumok

Nézd végig a filmtörténet legszexisebb színészeit a galériában!

Ezt is szeretjük